Bohumil Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 To bych musel jedině vyhrát, nebo zdědit naftový pole. A vůbec, není to barvě mého Jeana.:D [Editován dne 26/11/04 Bohumil] Citovat
lamancha Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 tyhee tuuuuningy me nechavaji celkem chladnym, jednak si nedovedu predstavit vytuneneho Breaka do sportovni polohy a jednak sazim spis na spolehlivost a prasulky setrim na zavady:( Citovat
Bohumil Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Já si taky myslím, že 307čky jsou vzhledově povedený a moc je \"tunit\" snad ani nemá smysl. To raději pojedu za tu cenu někam na dovču.:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 bavíme se tu o světlech a ne o babách.;) Citovat
lamancha Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 ty se nerozsvitis kdyz vidis peknou babu ?? Citovat
bigicek Odesláno 27. listopad 2004 Odesláno 27. listopad 2004 mě hrozně štve bílé světlo an couvání, to i světluška svítí víc, zlatá koktávka, to byly halogeny kua Citovat
Bohumil Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Tak si dozadu namontuj \"couvačku\". Nebo si pořiď koktávku. Citovat
lamancha Odesláno 30. listopad 2004 Autor Odesláno 30. listopad 2004 to uz je lepsi ten parkovaci - couvaci asistent, sice ho tam nemam,ale parkrat uz by se mi hodil;) Citovat
Bohumil Odesláno 1. prosinec 2004 Odesláno 1. prosinec 2004 Slo by si dát dozadu možná i nějakou webkameru. Citovat
lamancha Odesláno 1. prosinec 2004 Autor Odesláno 1. prosinec 2004 bych se divil, kdyby ji uz tam Destiny nemel:D Citovat
destiny Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 No, je to ve fázi vývoje. V předu bude umístěný display, vykuchaný z konzole PlayStation 1 a ten display bude zobrazovat napojený na můj notebook. Do notesu bude připojená GPSka, web kamera, telefon a celý audiosystem. Mám to zatím jen v hlavě a nemám čas na realizaci. Řeším jen umístění notebooku, aby mu nevadily otřesy od Subwooferu. Citovat
Bohumil Odesláno 3. prosinec 2004 Odesláno 3. prosinec 2004 Teda pane vachmajstr, vy jste ale hlava, vy ještě nakonec snad budete i tím závodčím.:D:D:D:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 3. prosinec 2004 Autor Odesláno 3. prosinec 2004 2Bohumil: koukam, ze nektere fraze ti utkvely v pameti:Dani se te neptam po dalsich:P Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 To víš, v mým věku je už problém se na něco rozpomenout. To se už začíná projevovat ... no ta, .... taková ta porcelánová nemoc. Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Autor Odesláno 4. prosinec 2004 Doporucuji ti hru naseho velikana Jary da Cimrmana - Svestka - tam to je popsane verne:D Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 :D:D:D:D:D:D Díky, na tohle jsem si nemohl vzpomenout.:o:o Ale od světel se asi nejak uteklo, ne? Nebo bylo to tu původně tématem? Citovat
lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Autor Odesláno 4. prosinec 2004 asi jsem zapomnel o cemze to je diskuze:P ale zpatky ke svetlum, tady se najednou vyrojilo plno filipsu pro nocni videni, pro extranocni, pro denni, 30% vic, 50% vic a ceny celkem husty - az 50 eu, celkem by me zajimalo nakolik jeto trik - blby dotaz ale jsme zpatky u svetel:D Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 No teda!!! TO JE RANEC ! Kdyby to alespoň šlo někde vyzkoušet. Na krabici poznáš prd jak to svítí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.