Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi nekdo u me C2 urval sterace a to tak, ze

tesne za sroubama uchyceni. To ze je v cele republice nemaj, je vopruz diky kteremu nemuzu jezdit! Diky ulomeni jsou ty ukradene sterace nepouzitelne, takze z toho mam pocit ze je to proste vandalizmus mistnich opilcu opoustejici hospodu v pozdnich hodinach ve znacne podrousenem stavu.Co z toho ku*va maj !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Odesláno

Maj z toho prostě to, co žádnej z nás - slušnejch lidí, nemůže pochopit. Pokud se bude vyrábět cokoli, co se bude třeba někomu líbit a bude to dokonce i nějak snadno poškodit, tak si buď jistej, že se to poškozovat bude. Jedinou možností, jak tomu zabránit, je nechat kolem auta volně pobíhat ostrýho pitbula, ale pokud by ten hlídač někoho rozcupoval, tak se k němu nesmíme hlásit. Ale to by se z nás stali horší grázli, než Ti, co poškozují cizí majetky, TAKŽE VLASTNĚ TVůJ PROBLÉM ŘEŠENÍ NEMÁ

Odesláno

Mam prosbu na prazske peugeotaky vlastnicí alespon jeden sterac ktery bych provizorne namontoval nez prijdou origose. Nevi nekdo zda zda jsou stejne ty tisicihrany?? Moc by mi to pomohlo. Zrovna zacalo obdobi destu tak mam docala problem!!

Dik vsem.

Odesláno
Napsán autorem Dundy

Mam prosbu na prazske peugeotaky vlastnicí alespon jeden sterac ktery bych provizorne namontoval nez prijdou origose. Nevi nekdo zda zda jsou stejne ty tisicihrany?? Moc by mi to pomohlo. Zrovna zacalo obdobi destu tak mam docala problem!!

Dik vsem. [/quo

Zkus cinknout na tel 723 772 063 pan Honza Matějů řekni žw jsi od Milana, vylič problém a on ti pokud to půjde pomůže:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...