Dundy Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Tak mi nekdo u me C2 urval sterace a to tak, ze tesne za sroubama uchyceni. To ze je v cele republice nemaj, je vopruz diky kteremu nemuzu jezdit! Diky ulomeni jsou ty ukradene sterace nepouzitelne, takze z toho mam pocit ze je to proste vandalizmus mistnich opilcu opoustejici hospodu v pozdnich hodinach ve znacne podrousenem stavu.Co z toho ku*va maj !!!!!:mad::mad: Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Maj z toho prostě to, co žádnej z nás - slušnejch lidí, nemůže pochopit. Pokud se bude vyrábět cokoli, co se bude třeba někomu líbit a bude to dokonce i nějak snadno poškodit, tak si buď jistej, že se to poškozovat bude. Jedinou možností, jak tomu zabránit, je nechat kolem auta volně pobíhat ostrýho pitbula, ale pokud by ten hlídač někoho rozcupoval, tak se k němu nesmíme hlásit. Ale to by se z nás stali horší grázli, než Ti, co poškozují cizí majetky, TAKŽE VLASTNĚ TVůJ PROBLÉM ŘEŠENÍ NEMÁ Citovat
John Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Řeknu jen jedno střílet a střílet... nic jinýho s těmahle zmrdama nedělat. :mad: Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Udělat nějakou obvodovou vysokonapě?ovou ochranu. Jak na to někdo hrábne, dostal by pecku, až by se mu začoudilo od podrážek. Citovat
Dundy Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 Mam prosbu na prazske peugeotaky vlastnicí alespon jeden sterac ktery bych provizorne namontoval nez prijdou origose. Nevi nekdo zda zda jsou stejne ty tisicihrany?? Moc by mi to pomohlo. Zrovna zacalo obdobi destu tak mam docala problem!! Dik vsem. Citovat
Tazman Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Napsán autorem Dundy Mam prosbu na prazske peugeotaky vlastnicí alespon jeden sterac ktery bych provizorne namontoval nez prijdou origose. Nevi nekdo zda zda jsou stejne ty tisicihrany?? Moc by mi to pomohlo. Zrovna zacalo obdobi destu tak mam docala problem!! Dik vsem. [/quo Zkus cinknout na tel 723 772 063 pan Honza Matějů řekni žw jsi od Milana, vylič problém a on ti pokud to půjde pomůže:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.