Guest Ftigr Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Nazdar všichni přítelkyni přestal makat cyklovač stěračů, rozebral jsem pojistkovku a zkusil jsem místo starého relé z felicie. Nejenže to funguje ale hlavně to z feldy je programovatelné a 3x levnější než nové neprogramovatelné na 106tku. Přikládám škodovácký kód: 6U0955532D kdo má chuť a trpělivost si ho vyměnit bude odměněn perfektním programovatelným cyklovačem za rozumnou cenu. Návod na programování: Začne pršet, tak sepneš páčku do polohy cyklovače a hned jí vrátíš, aby to jednou setřelo. Když ti po tom setření opět sklo zaprší, tak páčku přecvakneš znovu do první polohy. Cyklovač si zapamatuje interval a v něm stírá. Délku intervalu kdykoli změníš tak, že hned poté co stěrače setřou přendáš páčku do nulové polohy (vypneš stěrače), počkáš až sklo zaprší a páčku přecvakneš do první polohy. Cyklovač si tak znovu zapamatuje interval mezi setřením a bude se ho držet. Další výhoda je že při ostřiku předního okna mi ihned setře, to mi dříve také nešlo. Jednoduché a příjemné. [upravil dne 19/7/10 Ftigr] [upravil dne 20/7/10 Ftigr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri106xs Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Dobrá věcička... už se těším, až mi chcípne cyklovač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChodny Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 zajimave, bylo to potreba nejak dopasovat nebo stacilo relatko jenom vymenit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ftigr Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Původně zaslal: MrChodny zajimave, bylo to potreba nejak dopasovat nebo stacilo relatko jenom vymenit? Patice jsou naprosto shodné, stačí vyndat staré a vložit nové, jen může být trošku problém s místem protože je relé docela vysoké. To se dá vyřešit buď tím že patici vyjmeme z desky pojistkové skříňky (je na nasouvací západce) a necháme volně v změti vodičů a nebo patice prohodíme na volnější pozici kde je více místa, já ho měl uprostřed protože pod touto pozicí není u mé verze osazeno žádným relé. Chce to jen trochu trpělivosti protože soudruzi z francie šetřili místem a pojistkovka není vymyšlena na 1*... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub106GTI Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 parádní věc:) asi se zastavím na vrakáči o víkendu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ftigr Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Původně zaslal: jakub106GTI parádní věc:) asi se zastavím na vrakáči o víkendu:) Já jsem koupil nové, vyjde na 260Kč, Na vrakáči za něj nebudou chtít o moc méně [upravil dne 20/7/10 Ftigr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Jinak zde je o cyklovači na 106 příspěvek . Je to opravdu velmi dobrá věcička! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinorak Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 tenhle \"tuning\" se dělal i na 205ce, vyhodilo se relátko s pevným intervalem 5s a nahrailo se felicií.. měl sem to tak na všech 205kách a je to paráda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts