Chepp Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ja nee.. pritelkyne konci va kurzu AJ asi cca ve 12, takze 5min nez se vymotam z mesta, 20min cesta ..a dalsich 10 hledanim te farmy... do pulnoci dorazim Citovat
Dave_k Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Pánové tento víkend budeme s Aluškou v Brně a Olšany jsou kousek. Takže je vysoce pravděpodobné, že by jsme se přijeli podívat na kus řeči, ale dřív jak ve 2 bychom se dostavit nestihli. Citovat
Y2K Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Chlapi, hrozne ma to mrzi, ale nemozem sa dostavit Este nemam tu znacku, bol som na policii a nevybavil som dnes. Vazne soraaac Citovat
tomaso-t2 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 no to jste me teda moc nepotesily... sjedou se mozna 3 lidi a jeste k tomu ty co bydleji do50km ... moje predstava jak jsem psal vyse byla trosku jina puvodne treba 10 pozdeji alespon 6-7... ale to ze prijedu ja a budeme tam 3 a mozna se stavi Dave_k takze 4...... jako kdybych bydlel tak do 100Km po okreskach tak nereknu a prijedu, ale jet z Prahy 250KM tam a pak zpet, a to nepocitam ten benzin a to ze bych si kuli tomu musel koupit 10denni dalnicni znamku, to se mi kuli tomu moc neoplati .... skoda no cekal jsem ze se nas sejde vic.... Omlouvam se tedy timto ze nedorazim, ale snad to chapete... Tak snad alespon vsichni dorazime na ten podzimni sraz spolecne, muzeme se domluvit ze se vsichni sejdeme na farme a odtud pojedeme vsichni (myslim kupatkari )spolecne na misto srazu..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 vidite, ja to rikal hned, neni to prvni iniciativa, ktera nevysla, tesim se na podzimnim Citovat
chechet Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 minisraz je o par autech, zvlast pokud jde o 406 Coupé. davat si limity \"ucastnim se od x aut\" je podle mne nesmysl. ale uznavam, mas to nejdal a jen tak se projet zkratka nechces. ja osobne bych se moc rad sesel, byt jen i s dalsimi 3-4 Coupé. Chepp, f3Rd@, Dave_k - co vy na to? Citovat
Aluška Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Tak jak teda? Za chvíli vyrážíme směr Brno a pokud srazík nebude, tak jedeme chrochtáčkem , místo coupátka.... Citovat
tomaso-t2 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 jako byt vami z okoli Brna tak bych se urcite sesel... taky bych mel hodne dotazu apod. jsem furt na vazkach ... z me strany je to hlavne o financich jelikoz jsem momentalne bez prace.... jinak ale dalsi kupecka chci rozhodne videt !!! Je tu nekdo kdo byl jel az z cech?? Citovat
Dave_k Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Jak jsem psal výše. Když někdo potvrdí účast tak klidně přijedeme v čase také výše uvedeném. Dnes už jsme v Brně a máme to na tu farmu cca 29km. Citovat
Chepp Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Ty kravo... ja sem tady a hledam kde vsichni jsou? Te mi i utekla pritelkyne tak ji jdu hledat. Takze sem trosku v rozpolozeni sraz neni jen o autech ale o pokecani, ja rekl ze prijedu a prez to nejede vlak. Byl sem moc zamestnanytakze sem nekoukal na forum a napsal ze prijedu. Aspon jste mohly poslat sz ze to pada to by mi prisel mail do telefonu. Mno tak nic vidim ze tu iniciativa ke sezeni u pivka upadla. Tak nic ja se tu jdu aspon projit kdyz uz sem tady. Jinak tohle byl prej posledni vykend s peknym pocasi. Tak co se da delat. Tak potom napiste az zas nekam nebudete chtit jet. Citovat
Chepp Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Tak jdeme okostovat mistni restauraci. Jestli nekdo chcete a jste pobliz a nemate co delat mi tu budeme jeste nejakou chvilku.. aspon jedste tak do ctyr. Citovat
Dave_k Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 No podle příspěvku checheta nám to vyznělo, že to je odpískaný a nic se nekoná takže jsme si udělali jinej program. K PC jsem se dostal až teď a vidím, že jeden člověk dorazil. Vědět to dřív tak se tam na chvilu otočíme. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 to je docela fraska.... ale ocekaval jsem ji Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Myslim ze kazdej kdo prisliboval ucast dluzi Cheppovy flasku a omluvu. Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 nejde o omluvu.. ale ja rad pokecam... a jestli nas tam je 2 nebo 10 je fuk.. i kdybych mnel jet na ten sraz do prahy tak co? Projedu se kvuli tomu to auto mam a rad se projizdim kdyz muzu... Moje chyba ze sem se nemrknul... ale uz se tu o tom diskutuje dlouho tak neocekavam ze se to zavrhne... to potom nema smysl vubec nic planovat... A tak ci tak se ten vylet pritelkyni libil... takze zadne minut to nema skoda ze jsme se zas nevidely na kus reci. Citovat
Y2K Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Ja tu flasku kludne Cheppovi donesiem Aj ked teda u mna to bolo ze som nemohol, zajtra si mam ist pre SPZ tak hadam uz budem mobilny Inak ma celkom prekvapuje ze ucast mala byt a nakoniec toto To keby som sa tam trepal tiez sa asi len preveziem... Citovat
chechet Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 jsem odpiskal jen svou ucast, ne cely minisraz. mi totiz prislo, ze se tam chystam jet v podstate jen ja... je to skoda, myslim, ze sraz na SK bude jistejsi. Citovat
Dave_k Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: chechet jsem odpiskal jen svou ucast, ne cely minisraz. mi totiz prislo, ze se tam chystam jet v podstate jen ja... Však jsem čekal až někdo napíše, že tam jede a přijeli bychom. To že nejedeš jsi hned napsal pod ten příspěvek. Nikdo další už nic nenapsal tak jsme to brali jako zbytečnou cestu. Z toho posledního cheppova příspěvku to taky moc jistě nevyznívalo, že dorazí. Tak snad do Lednice těch kupé přijede víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.