Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cez vikend som si nechal cierne usb-cko zastrcene v radiu v aute a dnes rano mi zahlasilo chybu. tak som ho strcil do PC a win ho nechce rozpoznat a ani kontrolka na nom blikne. zeby mu bolo moc teplo a nevydrzalo to??? alebo je este nejaka sanca na zachranu?

Odesláno

Teď jsem měl jeden nefunkční flash disk pod rukou. Vzal jsem to hodinářkou lupou a bylo to na bli...í prostě jeden studeňák vedle druhýho. Takže jsem to pěkně pod lupou propájel a chodí. Pokud to bylo někde v teple asi se neuvařil, ale mohl prasknout některý z \"napružených\" spojů.

Odesláno

Taky se mi tohle stalo.... Nechal jsem flashku asi před rokem v rádiu dva dny a bylo po něm,ale rozhodně teda nebylo horko....:bojim Na reklamaci mi to normálně uznali,ani to nezkoumali a dali mi hnedka jiný :)

[upravil dne 19/7/10 godzila.01]

Odesláno

jj bola tam len hudba - dnes som kupil novy za 6,50€ 2GB - stacilo mi aj 1GB tak 2 bude az moc :-) a asi dve hodiny som robil novy vyber hudby.

len ma stve ze to boli zasa vydavky navyse - a tych som mal tento mesiac uz strasne moc a aj to ze to USB malo nieco cez rok - bol to darcek k radiu takze reklamacia nepripadala do uvahy. v poslednej dobe sa mi takto sere vela veci - od oblecenia cez elektroniku az po veci do domacnosti - ale to je na inu temu.

Odesláno

To mně se sere věcí spousty,jen než jsem vychytal kompa tak jsem skoro všechny komponenty musel reklamovat,desku třeba třikrát,pak jsem dal jinou :D Tetko to už zdá se drží... (tuk,tuk:) a o autě radši ani nemluvě,ale to jsem odbočil... Chtěl jsem jen říct že dneška ty elektronický součástky prd vydrží,mám něco rok a už to nefunguje... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...