automale Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 cez vikend som si nechal cierne usb-cko zastrcene v radiu v aute a dnes rano mi zahlasilo chybu. tak som ho strcil do PC a win ho nechce rozpoznat a ani kontrolka na nom blikne. zeby mu bolo moc teplo a nevydrzalo to??? alebo je este nejaka sanca na zachranu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 taky se mi stalo něco podobnýho, akorát když ho dám do pc tak kontrolka pořád svítí a pc píše nepodařilo se rozpoznat hardware, tak mi leží v šupliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Teď jsem měl jeden nefunkční flash disk pod rukou. Vzal jsem to hodinářkou lupou a bylo to na bli...í prostě jeden studeňák vedle druhýho. Takže jsem to pěkně pod lupou propájel a chodí. Pokud to bylo někde v teple asi se neuvařil, ale mohl prasknout některý z \"napružených\" spojů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Taky se mi tohle stalo.... Nechal jsem flashku asi před rokem v rádiu dva dny a bylo po něm,ale rozhodně teda nebylo horko.... Na reklamaci mi to normálně uznali,ani to nezkoumali a dali mi hnedka jiný [upravil dne 19/7/10 godzila.01] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmotrik Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 zkuste na záchranu dat http://www.easeus.com/ ... pokud ta flashka není úplně mrtvá tak se dají data zachránit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 No to by se chlape vyplatilo kdyby tam bylo něco podstatnýho Ale většina lidí pokud to používá do rádia v autě tam bude mít pár písniček,což si myslím že se moc nerentuje .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 jj přesně, kvůli pár Gb písniček nebudu nechávat prachy firmě za záchranu dat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 reklamace.... nejrychlejsi a nejsnadnejsi reseni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automale Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 jj bola tam len hudba - dnes som kupil novy za 6,50€ 2GB - stacilo mi aj 1GB tak 2 bude az moc :-) a asi dve hodiny som robil novy vyber hudby. len ma stve ze to boli zasa vydavky navyse - a tych som mal tento mesiac uz strasne moc a aj to ze to USB malo nieco cez rok - bol to darcek k radiu takze reklamacia nepripadala do uvahy. v poslednej dobe sa mi takto sere vela veci - od oblecenia cez elektroniku az po veci do domacnosti - ale to je na inu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 To mně se sere věcí spousty,jen než jsem vychytal kompa tak jsem skoro všechny komponenty musel reklamovat,desku třeba třikrát,pak jsem dal jinou Tetko to už zdá se drží... (tuk,tuk:) a o autě radši ani nemluvě,ale to jsem odbočil... Chtěl jsem jen říct že dneška ty elektronický součástky prd vydrží,mám něco rok a už to nefunguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts