Jump to content

Navigace misto kaplicky displaye

MHS
 Share

Recommended Posts

Záměna......vše je jiné i zapojení rádia.....musí být jiné rádio a plno jiných komponentů...viz. slučovač GSM, GPS , FM antén,GPS a GSM anténa, rádio , velká obrazovka , jiný kabelový svazek pro rádio a displej atd. atd. a ten kdo to nikdy nedělal to nezvládne.....není to vyměnit rádio a jedem.....práce cca na půl dne když vše jde jak má......(cca 20.000,- Kč)

čeština........ pokud budeš mít výše zmiňovaný systém RT3 tak bys musel mít upgejdové cd na verzi SW 6.63 a potom cd kde je nahrána CZ a tento SW instalovat do RT3....ale tyto cd nejsou běžně k dostání a nikdo ti je zadara nedá......(2000,-Kč) i toto by měl dělat člověk co ví a jak....jinak se může jednoduše zmrtvit RT3 při špatné instalaci.

Píši ceny pro 407....ale u 307 je displej nahoře na palubce a co tato záměna ještě navíc obsahuje kjvůli umistění displeje , to nevím....

Taky záleží jaký máš r.v. a jestli máš VAN nebo CAN systém komunikace

Původně zaslal: reznaluki

Podle fota to pújde namontovat pouze místo rádia a přihrádky pod ním. Je to klasická dvoudinová instalace. Podle mě to místo displaye nedáš. Origo navi je v té kapličce navíc výklopná.:roker

307 myslím nemá zaklápěcí displej........nebo ano?????

Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: MHS

a koupimm nekde tento display?

A k čemu ti to bude bez zbytku co sem psal výše????

to maš pravdu,takze finančne bude lepsi kdyz koupim 2din a cestinu nebudu resit:myslim

vyjlápěcí neni jen je vetsi kaplicka a byt tebou asi se na to vykašlu,několikrát jsem tu s takovou myslenkou koketoval / jiny radio / zamena displeje atd ... vse je mimo realnou cenovou relaci a pokud se to nepovede a bude ti to delat nejakej curdaservis nebo pinda od garaze mohl by po case tvuj mazlik treba potrebovat celkovou opravu el.instalace bo samodomo by jsem to urcite nedelal a celkově se ti vic vyplati pokud mas starsi 307 koupit 2 din radio a mas klid...nekde to tu nekdo delal a jsou tu i fotky.

Původně zaslal: Michael coupé

vyjlápěcí neni jen je vetsi kaplicka a byt tebou asi se na to vykašlu,několikrát jsem tu s takovou myslenkou koketoval / jiny radio / zamena displeje atd ... vse je mimo realnou cenovou relaci a pokud se to nepovede a bude ti to delat nejakej curdaservis nebo pinda od garaze mohl by po case tvuj mazlik treba potrebovat celkovou opravu el.instalace bo samodomo by jsem to urcite nedelal a celkově se ti vic vyplati pokud mas starsi 307 koupit 2 din radio a mas klid...nekde to tu nekdo delal a jsou tu i fotky.

mam 2006 a o navigaci a 2 din uvazuju, jen me tohle zaujalo uz vuci te cestine ale kaslu na to jak rikate.....