atila Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 neviem ako vyrieši? problém po výmene motorového oleja ako zmeni? na displeji počet zostávajúcich KM do nasledujúcej výmeny aké máte s tým skúsenosti. P 406 Brake 2,0 16V Citovat
atila Odesláno 4. listopad 2004 Autor Odesláno 4. listopad 2004 čaute pežo?áci tak o toto sa mi jedná Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Myslím že to pude jen přes počítač. Citovat
atila Odesláno 4. listopad 2004 Autor Odesláno 4. listopad 2004 Dík za odpoveď mám manuál ale taliansky a tomu nerozumiem ale zajtra si tú čas? nechám preloži?,podľa obrázkou by to tam malo by? ,potom sa ozvem ako som to vyriešil, idem aj za jedným čo robí peugeoty dúfam že mi poradí... Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 mělo by to fungovat takhle, 1)vypni zapalování 2)stiskni tlačítko nulování a drž stisknuté,zapni zapalování,ukazatel ujetých km začne odpočitávat 10s,po celých 10s držet tlačítko stisknuté,ukazatel ukáže (=0) a zmizí klíč symol. údržbu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.