Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

RadekH , nemanil som svetlo (hoci nie som prvy majitel, takze teoreticky...)

Existujuci , nemas foto ked si mal svetlo zozlknute? ze ci je u teba rozdiel citelny...

Odesláno

Sposob je nasledovny: stare tričko ako handra,pasta Tempo a na sucho naniest pastu a kruzivym pohybom lestit az pokial pasta nezmizne.Tento postup som zopakoval asi 4x na kazdom svetle.Vysledok bol viditelny az na 3X.Troska som musel tlacit. Nakoniec suchou handrou poriadne vylestit a hotovo. Prikladam foto pred cistenim.

[upravil dne 20/7/10 Existujuci]

Odesláno

cize v tom strednom najvacsom kruhu su 2 ziarovky. Ktora je hmlovka?

a hlmovka je H7 nie?

a nechapem preco mi po zopnuti packou na volante hmlovky nejdu :myslim

[upravil dne 22.7.2010 millo]

Odesláno

mlhovky jsou H1, a po koupi auta mi přední mlhovky taky nesvítili, chyběla mi tam žárovka, když sem tam dal novou tak všechno je ok, a žárovka mlhovek je ta spodní v tom největšim kruhu

Odesláno
Původně zaslal: millo

cize v tom strednom najvacsom kruhu su 2 ziarovky. Ktora je hmlovka?

a hlmovka je H7 nie?

a nechapem preco mi po zopnuti packou na volante hmlovky nejdu :myslim

[upravil dne 22.7.2010 millo]

Hmlovka je ta spodna ziarovka. Dialkove je to vedla spolu s parkovackou.

Odesláno

no sak takto som si to myslel aj ja akurat som sa sekol ze hlmovka je H1 a nie H7....super :)

len kurnik preco nesvietia? ...nic skusim este raz pozriet ci su tie ziarovny neni fakt vypalene :o

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj som síce nový člen, ale ako tu čítam o renovácii svetiel, tak mi to nedá taky nepridať príspevok s. Ja už som tieto problémy riešil vice ľuďom a vždy z super výsledkom, ktorý hlavne vydrží. Samozrejme že prvý pokusný králik bola moja láska 607 ka. Ale keď videli známi výsledok tak ma prehovorili taky. Síce sa renovácii svetiel neživím, ale každé euro je dobré. Používam sady kúpené tu: www.autoren.sk.

Je tam návod a všetko pekne vysvetlené a hlavne fakt to funguje. Síce to nie je práca na 20 minút, ale za hodinku až dve sú svetlá ako nové. Teda či ich máte zničené, zažltnuté, poškriabaný, zbitý, len z vonkajšej strany keď je svetlo zničené zvnútra tak vám asi neostane nič ako kúpiť nové, ale to je minimálne percento. Ak nepoužívate silnejšie (neschválené) žiarovky tak zevniř sa svetlá nemajú ako zničiť. Teraz už nakupujem len na drobno podľa toho čo mi zo sady zrovna dôjde, takže material na renovácii vyjde na pár drobných. Nepíšem tu preto aby som mal kšeft na renovácii svetiel, ale preto aby ste si mohli sami svetla zrenovovať a ušetriť za svetla nové. :papa

Odesláno

Pokud jsou světla špinavá zevnitř stačí je vypláchnout jarovou vodou s důkladným protřepáním. Pozor na ty světla, která mají motorky naklápění uvnitř ( 407, 307 restyl... ) ty se bohužel musí rozebrat, ale to nic nemění na tom, že není třeba nic kupovat.

Odesláno

To je super nápad, vždy som tvrdil, že keď bude mit niekto poškodené svetla z vonkajšej strany zrenovuje mu je sadou z www.autoren.sk na nepoznanie. Na vnútro som bol krátky. Je pravda že pri zaprášeniu z vnútornej strany by to mohlo fungovať. Každopádne pokiaľ budem niekedy zase renovovať svetla a budú zaprášené aj zvnútra určite to skúsim a podelím sa z výsledkom Dík :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...