kuba.p. Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zdravim. Nasvítí mi potkávací levé světlo, jen obrysové (parkovací). 6árovky jsem měnil a nic. Zkontroloval jsem pojistky pod volantem i pod výkem motoru a všechny se zdají být v pořádku. Nemá to ještě nějaké jiné - skryté pojistky? Chtěl bych zkusi max sám, než s tim pojedu k elektrikáři. Mám 406 2,0 HDI 80 kW r.v. 2002. Díky za odpově ď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 kolik zarovek jsi zkousel, jsem to resil dva dny zpatky, nakonec mi svitila az treti zarovka ... dal jsem tam jednu, nic, prolezl jsem pojistky, vse ok, tak jsem dal jinou, nic, az ta treti svitila ... zkus jich vice, treba to pomuze ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba.p. Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Zkošel jsem ji mimo jiné i prohodit za tu na pravé straně, co svítí. A nic. Když jsem ji zase vrátil, svítila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roky Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zkoušel jsi ten přívod na patici žárovky proměřit ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba.p. Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 To jsem nezkoušel. Abych řekl pravdu ani nemám čím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roky Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ale zase když ti tam nesvítí ta žárovka zdruhého světla která je dobrá tak bych to typoval na přerušený kabel ke světlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts