Šepleta Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Zdarec, bádam nad nefunkčnosťou tachometra....od prevodovky ide nejaké lanko, ktoré je ukončené nejakou hlinkíkovou koncovkou, ktorá neviem kde má ísť, alebo čo má na ňu ísť...mýli ma to že do budíkov nieje kde lanko napojiť.. poradí niekto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonfire Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 na převodovce je jen takovy čidlo a od něj vedou 2 kabely do přístrojovky... častej problem u 406:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šepleta Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 ja tam čidlo nemám. mne ide odtial lanko...r.v.2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TycoonX Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 406tky nemali lanká, mozno mas nahon z citrona alebo podobne.. budiky su cisto elektricke, zozen si digi nahon a vymen.. jeden mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Pokud funguje počítadlo km, je chyba v budíkách, stačí rozebrat a zaletovat. Pokud počítadlo nefunguje, je chyba ve snímači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šepleta Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 nejde nič.....musím pozreť či nájdem dáky volne visiaci konektor ktorý by som pripojil na to čidlo, ktoré by som dodatočne zohnal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 takto vypada cidlo tacho u 406 - je umistene na vystupu prave poloosy z diferencialu, ma bud dva nebo tri draty (u 2.0Turbo je tusim verze s 2 draty a signal pak jeste zpracovava krabicka - prevodnik - umistena za kastlikem spolujezdce, ma bily konektor a bile lemovani kolem konektoru, obcas odchazi prave ten prevodnik, kdyztak mam nejake na prodej) [upravil dne 16/7/10 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šepleta Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 po výmene čidla (až tretie) tachometer frčí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts