Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V Peugeotu mi to na PC asi zrušit chtít nebudou že?Jak je to vlastně hlídaný,že to pozná,že je jako děravej?Změna tlaku a nebo nějaký čidlo?Jo a musí na to bejt spešl program a nebo mi to udělá kdokoli kdo má diagnostiku?

Odesláno

Je na to soft.Ten soft stoji 2400ecek,takze ho jen tak nekdo nema.

A pak jeste do toho softu musis vlozit soubor\"mapu\"sveho auta.Takze dalsi soft ktery to z auta vytahne venku a zpatky nahraje.

Sejdeme se zitra v PHA??? :myslim

Odesláno

Taky jsem bez výkonu. Fiat Ulysse 2,2JTD 94kW r.2002. Praskl mi klíňák a dostal se i k rozvodům a přeskočil rozvoďák. Můj mechanik si myslí že se motor nepotkal, podle něj tam nevidí žádné příznaky. Diagnostika nic nehlásí a na displeji taky nic. Všechno vypadá v pořádku jen nejde turbo. Nesvítí ani žádná kontrolka.

Posleních cca 5 měsíců se občas stalo že se objevila chyba emisního systému a vypadlo turbo. Po vypnutí motoru a znova nastartování vše ok, svítíla jen kontrolka motoru a ta po ujetí cca 50km vkuse zhasla. Myslím si jestli není problém spíš tady.

už jsem zoufalej beru jakoukoli radu. dík

Odesláno

Včera jsem byl ve Fiatu a zjistili jen špatné relé žhavení a chyba váhy vzduchu. váhu vymazali relé tam zůstalo. když se mi vtom hrabali u nás tak vymělili váhu z jiného auta aby zjistili jestli funguje a bylo to stejný. tak si myslí že váha je ok. odtud asi byla chyba v diagnostice.

Odesláno

Protoze motor to jeste nepovazuje za abnormalni jev a tim padem nevyhodnoti jako zavadu.Cekam az se mi ozve znamy.Vcera jsem presne tohle resil na 307 a byl jsem mu ho vypnout a dnes ho ma vymlatit.Psalo mu jenom prechodnou zavadu slaby tlak turba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...