třídvířko Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 Tak to mě nepřekvapí,v nouzovim režimu už to je,z důvodu toho,že je ucpanej,tak teď bude zas pro změnu děravej:D Citovat
třídvířko Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 V Peugeotu mi to na PC asi zrušit chtít nebudou že?Jak je to vlastně hlídaný,že to pozná,že je jako děravej?Změna tlaku a nebo nějaký čidlo?Jo a musí na to bejt spešl program a nebo mi to udělá kdokoli kdo má diagnostiku? Citovat
straki007 Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Je na to soft.Ten soft stoji 2400ecek,takze ho jen tak nekdo nema. A pak jeste do toho softu musis vlozit soubor\"mapu\"sveho auta.Takze dalsi soft ktery to z auta vytahne venku a zpatky nahraje. Sejdeme se zitra v PHA??? Citovat
straki007 Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Ja:aut Kdyz zvladnes cestu do CV tak klidne prijed.Ja jenom ze zitra se v Praze stavim na chvili.Jdu tam upravit jednu C5. Citovat
třídvířko Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 Tak už si maká jako vsteklý.Konečně už nebude stát jen v garáži.Ještě jednou dík straki007 :super:super Citovat
straki007 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 He he.Za malo.Uz jenom tu hadici... Nebo se uz povedla??? Citovat
třídvířko Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 Hadice je už gut,jak si odjel,hned jsem ji vyndal,pokrátil a paráda... Citovat
filas1 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Zde je návod, jak FAP vyčistit: http://www.eurovan2.com/forum/eurovan2-general/9808-cleaning-dpf-fap-pics.html Citovat
agregatos Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Taky jsem bez výkonu. Fiat Ulysse 2,2JTD 94kW r.2002. Praskl mi klíňák a dostal se i k rozvodům a přeskočil rozvoďák. Můj mechanik si myslí že se motor nepotkal, podle něj tam nevidí žádné příznaky. Diagnostika nic nehlásí a na displeji taky nic. Všechno vypadá v pořádku jen nejde turbo. Nesvítí ani žádná kontrolka. Posleních cca 5 měsíců se občas stalo že se objevila chyba emisního systému a vypadlo turbo. Po vypnutí motoru a znova nastartování vše ok, svítíla jen kontrolka motoru a ta po ujetí cca 50km vkuse zhasla. Myslím si jestli není problém spíš tady. už jsem zoufalej beru jakoukoli radu. dík Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 To by bylo nejlepsi kdyby se to napichlo na diag a udelat jizdu co se jak chova. Muze to mit mnohem vic duvodu. Ale nejrychlejsi by byla opravdu diagnostika. Citovat
agregatos Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Včera jsem byl ve Fiatu a zjistili jen špatné relé žhavení a chyba váhy vzduchu. váhu vymazali relé tam zůstalo. když se mi vtom hrabali u nás tak vymělili váhu z jiného auta aby zjistili jestli funguje a bylo to stejný. tak si myslí že váha je ok. odtud asi byla chyba v diagnostice. Citovat
agregatos Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 jo mám právě mě zaujala tvoje nabítka na odstranění. ale je mi divný že to nic nehlásí na displeji ani nesvítí kontrolka žlutej motor. Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Protoze motor to jeste nepovazuje za abnormalni jev a tim padem nevyhodnoti jako zavadu.Cekam az se mi ozve znamy.Vcera jsem presne tohle resil na 307 a byl jsem mu ho vypnout a dnes ho ma vymlatit.Psalo mu jenom prechodnou zavadu slaby tlak turba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.