Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: TiborTeam

248522.png

Denně 30-35 km, spíš kombi :cool: A předjet se moc nenechávám :roker

mám to samé :-) je s podivem jak spotřebu u 1.4Hdi mají všichni stejnou :-D
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak já jsem se s mojí 1.6 16V ustálil na průměru 7.6 l/100km. Výkon motoru využívám:D. Při klidné jízdě je spotřeba i mezi 6 až 7 l/100 km. Při hodně svížné jízdě 8.5 l/100km.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: praktik

zdravim vsetkyh ja na mojej 1.6 16 v pri zapnutom tempomate spotreba do 6l :D pri vypnutom tempomate 7-8l

mas zapnuty aj motor? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sranda musi byt

[upravil dne 17.12.2008 Gitarista001]

Odesláno

206 2,0 RC ted mám na zimních kolech(kratký trasy asi 8km) 8,9l v létě uvidíme,na dílku se s tím dá i pod 6 :) ale na to abych jezdil pod 6 sem si to nekupoval:roker

Odesláno

Peugeot 206, 1.4 8V, 55 kW, koupeno jako nové, najeto nyní 12 000 km. Když jsem toto auto před rokem a půl koupil, ze spotřeby jsem byl velmi zklamán. Na krátké trasy 7,5 litru, delší okolo 7 litrů. Za tuto spotřebu mi jezdilo předchozí auto o obsahu 2 litry.

Nyní dálková - 250 km a zpět v kuse - spotřeba 5,4 litru - a to svižným tempem ve třech dospělých osobách, každodenní dojíždění do práce 1,5 km spotřeba 6,3 litru - běžná jízda, max 90 km/h. - se studeným motorem samozřejmě pomalá jízda, v běžném provozu téměř zdržuji, ale je mi líto vytáčet studený motor, když auto stojí v mrazu.

Pokud by byla spotřeba v těchto mezích, budu s tímto autíčkem spokojen. Spotřeba - počítáno vždy na plnou nádrž a opětovné dotankování do plné.

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

mam 206ku 99 rok 1,6 65kW...spotřeba počítána při každém natankovaní benzinu- 7,5-7,9 - doufal jsem ze to bude brat min :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...