tutiss Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 zdravím vsetkych ! Prosim o radu .Mam taky problem ,ze ked nastartujem a motor je studeny tak mu nekutocne kolisu otacky , hlavne ked sa jedna o nizsie otacky , resp. o volnobeh .Ked trochu pridam tak to nerobi..Zda sa ni ze motor nema tah niekedy to aj zdochne , dokonca aj pri zaradenej rychlosti , ked je menej plynu .niekedy idem pridat plyn a ako keby naprazdno slapnem na plynovy pedal a auto vobec nereaguje , az po chvili sa rozbehne.Niekedy ide motor v klude a bezchybne .Chybu ziadnu neukazuje dokonca ani na diagnostike .Minuly rok som menil snimac plynoveho pedalu , ale ani to mi nepomohlo.filtre su vsetky vymenene!! prosim ak ste uz mali podobny problem a uspesne ste ho zvladli ,alebo mi viete poradit ,tak mi napiste , velmi vopred dakujem , jedna sa o dlhodobejsi problem a rad by som ho konecne vyriesil lebo sa chystam na aute do chorvatska. Dakujem za vase rady a nazory. Miki ! [upravil dne 9.7.2010 tutiss] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxo Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 no vypada to na starej znamen DRV ventil. Daj do hledani slovo \"DRV\" a procti si vse, je to casty problem, sice trosku drahsi, ale v zasade lahko riesitelny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutiss Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 prave mi volal mechanik ze je to na 90 percent vysokotlake cerpadlo .Je to mozne??vraj stoji nove cca 1700-€?? alebo sa da repasovat za 400- € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loque Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 skôr by som sa zameral na ten DRV ventil, podľa skúseností členov to je najčastejší dôvod týchto problémov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Vzsokotlake cerpadlo tezko..... to je prej skoro nesmrtelny.. popr. mam jedno v zasobe..... Zkus DRV ventyl na vysokotlakem cerpadle... popr. podacaci cerpadlo v nadrzi a nebo vstriky.... DRV vetyl nevim jak se da zjistit, podavaci cerpadlo se da zjistit ze zmeri prutok nafty... a vstriky tam se da obcas neco poznat... a pokud ne musi se poslat do laboratore... V kazdem pripade.... vstriky stoji asi 1800E .... cerpadlo necelych 200E .... DRV ca 100-170E ceny sem prepocitaval z hlavy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bongo Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Tak co jak si pokrocil s tvojim problemom ja si myslim tiez ze to je DRV ventil alebo mas na odcho:papade trysky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts