GRiMx Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Zemře metalista a přijde do nebe, dojde k bráně, tu otevře svatý Petr a říká \"Je mi líto, ale sem nepatříš, musíš do pekla\" Metalista spadne do pekla. Přijde k němu satan a podá mu nádhernou kytaru. Metalista se rozzáří a říká \"To je nádherná kytara takovou jsem si vždycky přál\" Pak ho satan odtáhne na podium kde kolem něho stojí všech 6 členů Iron Maiden. Matalista povyskočí a říká \"To je nádhera mám svoji vysněnou kytaru a teď budu hrát na podium s Iron Maiden !!!!! Satane to je super a kdy přijde to peklo??\" Satan \"To peklo přijde těď !!!! Hoši hrajem !!! mama leo la mumuland, mama leo la mumuland, mama leo la mumuland.............\" :D:D Upraven nadpis, Původně \"Gotvaldovým\" RH [upravil dne 8/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
susta Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 nema chybu vcitil sem se :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Taky bych se rad zasmal, ale fakt netusim, co ma s vtipem uvedenym na zacatku vlakna spolecnyho Gottwald Citovat
vendelinek Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Tak nevim,todle mi hlava nebere, s tim Gottwaldem mi to taky nedává smysl:myslim Citovat
farky Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 tu pesnicku spieva petr Kotvald :-D Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Jo tak tudy na Vaska ........ Pochopil jsem Vas vtip, Pelnari, vy budete v nedeli s rodinou u babicky a ja budu zbytecne zvonit u dveri Citovat
dolly1010 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Něco na odlehčení Já, sry, já si přečet Gottwald, ale i tak to je dobrý [upravil dne 8.7. 10 dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.