Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz Lajos slukne kabel, nemelo by blikat nic,

Kazdopadne ale nechapu mnozstvi nehod na prejezdech, prece kazdymu myslicimu tvorovi musi byt jasny, ze souboj s mnohatunovou kolomotivou nema sanci vyhrat. Libilo by se mi, kdyby kazdy prejezd byl doplnen o zavory, ale takovou investici asi od CD cekat nelze ani v daleke budoucnosti. Momentalne jsem nekde cetl o ceste zcela opacne, a to, ze nekde u Rakovnika CD usoudily, ze oprava sranek je na jedokolejne trati zbytecna a radeji je z nekolika prejezdu odstranily - nasledne tam zahynula mlada holka z blizke vsi, ktera si zrejme nevsimla, ze na ni jiste znamem prejezdu uz zavory nejsou a vlitla primo pod vlak.

Nevime, co presne stalo za dnesni nehodou Piskota, vina ale bude z 90% na strane ridice.

Odesláno

jj je to 306 sedan, nový model... přesně takovou barvu jsem měl před celolakem :D

Snad to nebyl nikdo z clubu, ale těch sedánků je tady tak málo, že snad ne.. :myslim

Odesláno

Ale je pravda že poslední měsíce se s nehodami na vlakových přejezdech roztrhl pytel.. :nevim nejhorší je že v těhle případech je smrt téměř jistá... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...