shwaara Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=krimi&c=A100706_193146_krimi_js Poznáte někdo, co to bylo za typ? 106? Citovat
Ravel Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 nechápu. já se rozhlížím, i když bliká bílá. Nějakej lájoš ukradne kabel a je z tebe sekaná. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Kdyz Lajos slukne kabel, nemelo by blikat nic, Kazdopadne ale nechapu mnozstvi nehod na prejezdech, prece kazdymu myslicimu tvorovi musi byt jasny, ze souboj s mnohatunovou kolomotivou nema sanci vyhrat. Libilo by se mi, kdyby kazdy prejezd byl doplnen o zavory, ale takovou investici asi od CD cekat nelze ani v daleke budoucnosti. Momentalne jsem nekde cetl o ceste zcela opacne, a to, ze nekde u Rakovnika CD usoudily, ze oprava sranek je na jedokolejne trati zbytecna a radeji je z nekolika prejezdu odstranily - nasledne tam zahynula mlada holka z blizke vsi, ktera si zrejme nevsimla, ze na ni jiste znamem prejezdu uz zavory nejsou a vlitla primo pod vlak. Nevime, co presne stalo za dnesni nehodou Piskota, vina ale bude z 90% na strane ridice. Citovat
Ravel Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Jo z Kralovic do Rakovníka a z Plzně přes Chrást do Břas, to připomíná adrenalinovej sport a ne cestování. [upravil dne 6/7/10 Ravel] Citovat
Maverick Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: shwaara Poznáte někdo, co to bylo za typ? 106? Byla to 306 sedan. Citovat
raspa Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Jak píše Mef pravděpodobně 306 novější verze Citovat
raspa Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tohle je ale trochu jiný vláček myslím. Citovat
GRiMx Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 jj je to 306 sedan, nový model... přesně takovou barvu jsem měl před celolakem Snad to nebyl nikdo z clubu, ale těch sedánků je tady tak málo, že snad ne.. Citovat
GRiMx Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Ale je pravda že poslední měsíce se s nehodami na vlakových přejezdech roztrhl pytel.. nejhorší je že v těhle případech je smrt téměř jistá... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.