Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BSI - vyřešeno - NE - baterka se přidává - HOTOVO - zbytek asi opraven :-/ - NE sakra , tak ted se nedostanu z auta :-)

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem na to koukal,je to pojistka 7 ,ktera stale praska,pokud tam dam novou necham klic v poloze 1 a pak nastartuju treba po 5ti minutach ,slaba baterka nesviti a vse ok,pak zamknu auto jeste jde na DO normalně,ale pokud znovu nastartuju,tak praskne :-)

Odesláno

Máš denní svícení? Pojistka F7 jistí osvětlení SPZ, spínač varovných světěl (LED v něm). Zkontroluj, zda tam není zkrat. Zkus odpojit spínač varovných světel, co to udělá.

Odesláno

08

6580 14

01 ŘÍD JEDNOTKA

- AKUMULÁTOR SERVISNÍ L12 400 DVOJITÝ TYP - lde přesně to najdu v SerBox to není vidět nebo to ja nevidim

v Ser Boxu je i primo diagnostika opravy/poruchy ,ale jde o placenou sekci,máte někdo zaplaceno?

[upravil dne 6/9/10 Michael coupé]

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

tak nic to neudelalo,vypinac odpojen a nic,nic ,uz nevim dnes jsem mluvil s klukem,ktery možná to nejak poresi

Pockame.......

Skoda jenom ze jsi byl u Drastu kdyz tam delali lemplove...:aut

Odesláno
Původně zaslal: straki007

Původně zaslal: Michael coupé

tak nic to neudelalo,vypinac odpojen a nic,nic ,uz nevim dnes jsem mluvil s klukem,ktery možná to nejak poresi

Pockame.......

Skoda jenom ze jsi byl u Drastu kdyz tam delali lemplove...:aut

jak tomyslíš,já tam celkově neměl moc úspěchů,např. automat na 607 atd,jinak jako mechanik šikovnej co to dělal,ale ten zbytek mno nebudu hanit

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak nová anomalie , vlezu do auta (musel jsem odemknout ruco) a nastartuju,pak mi to neda,tak to chcipnu,vytahnu klicka mackam zamek na DO jednou cvak,podruhe cvak,superblokada funguje,tak odemknout a nic jen to blika jako,ze jo,ale nic auto zamcene,tak znova a znovat,stale nic a jak ven,tak nastartovat stahnu okno a lezu aby jsem si odemknul z venku,docela komedie,ale to zamykani stejne nic .... :myslim:myslim

Odesláno

Michael coupé nic v zlom,ale nemas nejake zakliate to auto?? :) mas viac problemov ako kedy si ja. :( ale chvala bohu teraz je vsetko ok.

a ten tvoj pripad co mas teraz zeby bsi priamo kde je priamo rj centralu?? ak ti treba nejaku schemu tak mi naps sz napis mi vin a mozem ti dat schemy,ked ti to pomoze.

Odesláno

Čím dál lepší. Začínám už mít podezření, že hlavní problém bude BSI. Nemohlo do ní natéct? Všechno se to pořád motá okolo centrálu a ten je integrován v BSI. Ještě zkusit na dia projet chyby a zkontrolovat konfiguraci.

Odesláno

jj,mrknu na to , ale bsi je uvnitr auta a nic na nem neni jako,že by navlhlo neo , tak neco.uvidime,kazdopadně auto na zamek cvakne a zamkne ,kdyz odemknu (jako) ,tak to jen cvakne,ale neodemkne a kufr nic,te ani necvakne

Odesláno

tak BSI jsem dnes vyndal,rozebral,překontroloval a nic,nikde voda,nikde nic ,,ohořelého\" pak jsem lezl do kufru na ten svazek,našel jsem jeden zlomený kabel,tak dal spojku,to změnilo,že auto se teď jakože udrží v pohotovosti a reaguje na DO,ale zamykaní stále ne,nemáte někdo schéma jak je napinován konektor za ridičem na zadních dveřích na central a odemknutí?odemknu to na tvrdo a po této zkušenosti jsem se rozhodl koupit znovu origo diag (made in china) / někdo nějaký typ ať už na diag. nebo opravu ?

je docela nepohodlné strkat lidi do auta přez dveře řidiče nebo mi někdo prodejte sedačky z coupé :-)

[upravil dne 29/9/10 od Michael coupé]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...