KingSpade Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 když mě se zastavily stěrače tak byl vadný motorek (ostřikovače jely)....Otci na Seatu taky nešly stěrače..tam byl zase problém s táhly, které kompletně ve spojích zarezly Citovat
Fusion Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 První po čem bych šel by byl motorek, ale kdyby umřely úplně. Matoucí je právě to divný chování. Citovat
KingSpade Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Fusion: jasný.. jako mě ty stěrače šly...někdy se rozjely samy od sebe...někdy sem jim musel pomoct a to tím že jsem je rukou vytáhnul o pár cm nahoru a pak zatlačil dolů a čekal až se ozve motorek (obvykle začal vrčet) a pustil jsem je...dokavaď jsem je nevypnul tak jely..po vypnutí to samé znova... [upravil dne 8/8/10 KingSpade] Citovat
Fusion Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Takže problém je až za štekrem, jdou z něj jen 2 dráty a tam jak lezou do motorku, když na to šáhnu jede normálně, když pustím jede chrchlavě. Tak zítra snad stihnu před STK opravit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.