brade Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Včera jsem zaparkoval, sklopil si zrcátka a dnes už je elektricky neotevřu - jak to? Co se stalo? Nereaguje ani na tlačítko, ani na klíč... Mají nějakou pojistku? V manuálu nikde nejsou. Nebo stačí odpojit a zapojit BSI a ono se to restartuje? Mockrát díky Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Okna ti fungují? Pokud ne, tak pojistka F12 na BSI (pojistky v palubce). Citovat
stanchez Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 mne sa minule stalo to iste,odklop ich rucne a potom skus znova auto zamknut,malo by to uz ist.Aspon v mojom pripade to potom fungovalo. Citovat
brade Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Okna fungují... skla v nich jdou v pohodě sklápět, jen se prostě neotevírají / nezavírají :-( Odklopit je a zkusit to zamknout / odemknout jsem zkoušel. Sklopil jsem je přes tlačítko v kabině Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Raz tu jeden člen spomínal, že keď dlhšie podržíš pritiahnuté tlačidlo na sklopenie na dverách, že sa vypne sklápanie zrkadiel. Zatiaľ som nevidel nikoho komu by sa to takto dalo vypnúť, ale možno tebe sa dá a máš to vypnuté. Tak to skús dlhšie podržať či sa to nezapne. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ja viem, ale možno motyka (lopata) vystrelila... Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tak to vypadá jako by sklápění zrcátek vypadlo z konfigurace. Zkus diagnostiku, zda to nepůjde jenom nakonfigurovat. Citovat
Přema Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ja viem, ale možno motyka (lopata) vystrelila... ???????:myslim Citovat
brade Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Samozřejmě to u 407 nejde Vytáhnu pojistky a uvidíme... začalo se srát teď dost věcí naráz - nejdřív ložiska, pak ventilátor a teď tohle Citovat
brade Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Tak problém vyřešen... zase jsem zahýbal zrcátky, blbnul s otevíráním / zavíráním, zakřupalo a najednou fungují. Záhada Citovat
ace11 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tak to bud rad,me nefunguje prave zrcatko vubec,takze mam sklapeni vypnute,budu to muset poresit Citovat
stanchez Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 mne to v nich tiez riadne \"chruplo\" ked som ich vtedy odklapal po tom,co sa nechceli odklopit same...zrejme sa tam nieco zaseklo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.