Diesel46 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Zdravím, tak se chci zeptat jestli máte někdo s tímhle zkušenost. Klakson mě netroubi, ale klaksony jsou dobré. Tak mě napadá nějáké relé? Ale tady u toho modelu tam je přístup teda strašný i k pojistkám. Díky za rady. Citovat
fox111fox Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 No mne to tiež robilo. Chvilku to netrubilo vobec a potom to zacalo same od seba vytrubovat (to bolo ostudy) . Tak sme potom rozobrali volant a ono je tam taky blbý rebrikovyty kabel ktory nieje cely zaizolovany a ten sa opieral o skrutku ktora drzi tu nadrzku erbegu. No a tam to skratovalo a robilo si to čo chcelo. Citovat
georgegg Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 jj sundat airbag a pod ním sou tři šrouby tak s těma si musíš pohrát Citovat
Diesel46 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Aha, tak tady právě nejde vůbec, asi se podívam po těch relátkách prvně, než budu rozebírat volant, ale ten přístup k nim.... Citovat
Guest servisman Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 tu je něco ale není česky http://www.forum-auto.com/pole-technique/section12/sujet448173.htm Citovat
Diesel46 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 ale jo něco jsem z toho vyčetl podle překladače, rozdělám ten volant a uvidím. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 je tam kontakt ktery raději nahradit očkem Citovat
pavol pevný Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 ja som to riešil tiež. Daj dolu airbag a vyskúšaj či to bude trúbiť ak áno podlož ho gumovými podložkami mne to pomohlo. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Někdy bývá problém v páskovém vodiči v bloku páček pod volantem, kterým je provedem pohyblivý přívod k airbagu a klaksonu ve volantu. Páskový vodič se přeláme a většinou se to řeší výměnou celého bloku páček. Snad to nebude tvůj problém, protože je tato oprava finančně velice náročná. Citovat
Diesel46 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Tak už to funguje, naštěstí to byl jen ten problém zmiňovaný už nahoře. Citovat
Smudla_22 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: pavol pevný ja som to riešil tiež. Daj dolu airbag a vyskúšaj či to bude trúbiť ak áno podlož ho gumovými podložkami mne to pomohlo. Jak jsi sundal airbeg, aby ti nebouch? Mám totiž ten samí problém a nerad bych měl venku zuby Citovat
Existujuci Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Ja som mal tiez spatny kontakt kostry pod airbagom. Citovat
Smudla_22 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: Existujuci Ja som mal tiez spatny kontakt kostry pod airbagom. a jak jsi to sundal? Je mi jasné, že to bude naká blbost s kontaktem, ale vážně bych nerad sháněl nové zuby a airbag k tomu Citovat
georgegg Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 odpojit baterku a chvíli počkat Citovat
Existujuci Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: Smudla_22 Původně zaslal: Existujuci Ja som mal tiez spatny kontakt kostry pod airbagom. a jak jsi to sundal? Je mi jasné, že to bude naká blbost s kontaktem, ale vážně bych nerad sháněl nové zuby a airbag k tomu Odpoved na tuto otazku by ti dal zlodej ktory mi airbag ukradol!(hajzel jeden). Kedze som jazdil par dni bez neho a videl tam ten kontakt na kostru ako sa volne pohybuje,hned mi bolo jasne ze to je problem klaksonu. Kontakt som spevnil aj napruzil tu koncovku kabla a bol pokoj.Airbag mi potom novy nahodili v servise v ramci poistky. Keby machri z peugeotu pri vyrobe pouzili na konci kabla kostri očko,o kolko problemov by bolo menej.To by ale museli do kazdeho auta dat o jednu skrutku priemeru 4mm viac a to by boli asi velke naklady. (dnes sa vsetka robota len odflaka) Citovat
GOHii Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Původně zaslal: georgegg odpojit baterku a chvíli počkat Údajně se má čekat 30 minut... Citovat
misacekk Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Tak mi taky ny mojí 307 nejde klakson tak se chci zeptat když odpojim baterku jestli radio nebude chtít nějakej kod? kouknu pod airbag a uvidím jestli to tam je taky a když ne tak kde najdu klakson? Citovat
standavon Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Odpověď je v sekci,, jak na to P307 - Návod - demontáž páček pod volantem\" Citovat
shark734 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 misacekk: ked odpojis baterku nic sa nedeje, ziadny kod to pytat nebude...klakson je za naraznikom na lavej strane...bez demontaze naraznika sa tam nedostanes, aspon na starom modely nie tiez by som to tipoval na kabel v packach [upravil dne 6/2/11 19:28 shark734] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.