Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak se chci zeptat jestli máte někdo s tímhle zkušenost. Klakson mě netroubi, ale klaksony jsou dobré. Tak mě napadá nějáké relé? Ale tady u toho modelu tam je přístup teda strašný i k pojistkám. Díky za rady.

Odesláno

No mne to tiež robilo. Chvilku to netrubilo vobec a potom to zacalo same od seba vytrubovat (to bolo ostudy):mad: .

Tak sme potom rozobrali volant a ono je tam taky blbý rebrikovyty kabel ktory nieje cely zaizolovany a ten sa opieral o skrutku ktora drzi tu nadrzku erbegu. No a tam to skratovalo a robilo si to čo chcelo.

Odesláno

Někdy bývá problém v páskovém vodiči v bloku páček pod volantem, kterým je provedem pohyblivý přívod k airbagu a klaksonu ve volantu. Páskový vodič se přeláme a většinou se to řeší výměnou celého bloku páček. Snad to nebude tvůj problém, protože je tato oprava finančně velice náročná.

Odesláno
Původně zaslal: pavol pevný

ja som to riešil tiež. Daj dolu airbag a vyskúšaj či to bude trúbiť ak áno podlož ho gumovými podložkami mne to pomohlo.

Jak jsi sundal airbeg, aby ti nebouch? Mám totiž ten samí problém a nerad bych měl venku zuby :ticho

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Ja som mal tiez spatny kontakt kostry pod airbagom.

a jak jsi to sundal? Je mi jasné, že to bude naká blbost s kontaktem, ale vážně bych nerad sháněl nové zuby a airbag k tomu :myslim:ticho

Odesláno
Původně zaslal: Smudla_22

Původně zaslal: Existujuci

Ja som mal tiez spatny kontakt kostry pod airbagom.

a jak jsi to sundal? Je mi jasné, že to bude naká blbost s kontaktem, ale vážně bych nerad sháněl nové zuby a airbag k tomu :myslim:ticho

Odpoved na tuto otazku by ti dal zlodej ktory mi airbag ukradol!(hajzel jeden). Kedze som jazdil par dni bez neho a videl tam ten kontakt na kostru ako sa volne pohybuje,hned mi bolo jasne ze to je problem klaksonu. Kontakt som spevnil aj napruzil tu koncovku kabla a bol pokoj.Airbag mi potom novy nahodili v servise v ramci poistky. Keby machri z peugeotu pri vyrobe pouzili na konci kabla kostri očko,o kolko problemov by bolo menej.To by ale museli do kazdeho auta dat o jednu skrutku priemeru 4mm viac a to by boli asi velke naklady. (dnes sa vsetka robota len odflaka)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak mi taky ny mojí 307 nejde klakson tak se chci zeptat když odpojim baterku jestli radio nebude chtít nějakej kod? kouknu pod airbag a uvidím jestli to tam je taky a když ne tak kde najdu klakson?

Odesláno

misacekk: ked odpojis baterku nic sa nedeje, ziadny kod to pytat nebude...klakson je za naraznikom na lavej strane...bez demontaze naraznika sa tam nedostanes, aspon na starom modely nie

tiez by som to tipoval na kabel v packach

[upravil dne 6/2/11 19:28 shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...