zoby Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 když jsme u toho, neměl by někdo plonkovní ostřikovač ze 405-ky (tu lištu co je na stěrači) možná by stačil i jeden, přemýšlím o jednom stěrači [Editován dne 4/11/04 zoby] Citovat
Ráďa Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 bohužel blbě se shání na vrakách není a nový prodávají jen se stěračema za asi 500,-:(sám taky potřebuju Citovat
graver Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Já jsem ho naštěstí sehnal i se stěračem na vrakáči, i když mu chyběly úchyty pro hadičku. Problém je spíš v té hadičce - nejde tam dát normální \"akvarijní\", protože se pohybem a změnami teplot namáhá a praská. Má to být z nějaké spec. směsi - PG to neprodává na metry, ale na kusy a jeden prý stojí přes 200,- Citovat
Ráďa Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 úchyty na ty lišty jdou koupit samostatně a dokonce je i mají,ale neptal jsem se zač Citovat
Bohumil Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 Ostřikovač mě funguje dobře. Zde musím oponovat \"Pikovi\" a \"Lamanchovi\", že u 307čky to funguje \"na prd\". Nejdřív mi to poprská celý sklo a asi po jedné sekundě to začne stírat. Ostřikovat to začne okamžitě hned po přitažení páčky k volantu.:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.