Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Doporučuju předělat na 330mm, brzdí to pak naprosto luxusně. Kotouče + desky original peugeot (kotouče na sobě mají napsáno brembo :roker ). Jediná nevýhoda - míň jak 17ky se nevejdou...

[upravil dne 12/5/12 10:02 od Schreek]

Odesláno

Tak i mě čeká výměna destiček,ale pro jistotu hodim komplet vše jak kotouče,tak destičky,jen me zaražejí rozdílné ceny autorizovaných servisu Peugeot

volal jsem do dvou sevisu Peugeot abych si ověřil ceny a až takový rozdíl jsem nečekal...

první peugeot servis 15600.- za komplet destičky a kotouče

druhý peugeot servis za 10800.- také komplet destičky a kotouče

hmmmm :)

má někdo pro to nějaké vysvětlení? proč takový rozdíl? Nevím tedy zda oba servisy používají orig díly,ale předpokládam,že by měli...

Teď si tedy říkam,nekoupit si destičky a kotouče jinde a poté si je vyměnit?

tak babo raď , mám už strach i z autorizovaných servisu... :)

jo a bože ta ochota,to je nehorázný,asi jim je za málo mít kšeft za 15 tacu :)

hezký večer přeji všem a díky za rady:)

Odesláno

orig peugeot pouziva teda co? Tak mi teda poradte co mam koupit... přece bych nedaval 15 litru za desky a kotouče.

si myslej v tom servisu,že jsem sežral mozek z blázna či co? :) :)

Odesláno

Cena je za předek, nevím kolik máš najeto na zadku, ale když koukám na ten svůj tak se zadní přihlásí nejdříve v 250 tis. Nicméně zadek bude o něco levnější. Na čas přibližně podobně jako předek.

Výměna je poměrně jednoduchá i na malém zvedáku, z nářadí je tam asi jen 55 Torx, který není tak častý.

Kapalina a odvzdušnění se dělat nemusí. Samozřejmě pokud chceš tak jo, bude to o 1/2 hoďky víc práce a cena za kapalinu ( cca 150,- )

Odesláno

nic nemusíš odvzdušnovat, u předních odšroubuješ brzdič,vytáhneš desky, odšroubuješ kotouč, očistíš dosedací plochu, můžeš stříknout měděnou pastu, našroubuješ kotouč zpět, zatlačíš válec v brzdiči, hodíš desky vše přišroubuješ zpět a je hotovo. U zadního se prasátko vrací šroubovitým pohybem. ruční brzda se našteluje sama. Kapalina ti nabyde vrácením prasátek.

Odesláno

ještě se tedy vrátím k tématu,jakou ted používa Peugeot značku pro brzdové destičky a kotouče?

díík kucííí :)

[upravil dne 15/5/12 19:24 od ace11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...