mrkarda Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 problem vyresen prizvednutim jedne strany pom. ramu srouby nebyly vubec v ose,... problem u me vyresen:) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Tak se taky přidávám Mezi rámem a konstrukcí A na obráku jsem měl cca 2-3mm fuku tak jsem to neřešil. Šrouby jsem dotahoval asi před měsícem ale stále to křupalo. Nakonec stačilo očistit čističem na brzdy, Prostříkat celej ten spoj a šrouby konkordem a je hotovo sem zvědavej na jak dlouho Po prostříkání to praskalo dál ale když sem vyjel z tý šílený cesty tak se to asi dostalo všude a je po praskání Citovat
Thomashko Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Ahojte. Obrázky už niesú funkčné, nemáte niekto nové foto alebo obrázky. Vůbec nemám ani šajnu, aké podložky, aké šrouby treba dotiahnuť, čo očistiť... Hrozne mi to začalo pukať, hlavne pri parkovaní Citovat
roura Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Foto i s pložkou č.15 je tady http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1286437&aid=84560 Citovat
bisto89 Odesláno 2. leden 2019 Odesláno 2. leden 2019 Zdravím kluci nemáte niekto funkčný odkaz na ten obrázok tých srobov na ten pomocný rám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.