shockooo Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Zdravím, potřebuji koupit převodovku do p306 1.6/65kw rv97 po faceliftu a nevím zda tam bude pasovat i z verze před faceliftem či jiného peugeota či citroena. Nejsem si jistý zda to je správné označení ale jedná se o \"více-táhlou\" převodovku. Bohužel tomu moc nerozumím, mám si dát na něco pozor když budu kupovat \"použitou/ojetou\" převodovku? Děkuji za odpověď. Citovat
F.I.K Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Myslim, že by to mělo být stejný, ale nejsem si stopro jistej. Kdybys chtěl, tak budu v blízký budoucnosti měnit motor a 1,6 i s převodovkou mi zbyde. Jestli to teda dám dohromady Citovat
shockooo Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 co je blízka budoucnost? potřebuji ji sehnat do příštího týdne. Rád by sem aby mi tady někdo potvrdil zda je jedno jestli je to před a po faceliftu. dik Citovat
wooody Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 mělo by to bejt stejný, jenom bacha na táhla, jsou jedno táhlový a více táhlový Citovat
F.I.K Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Tak do příštího týdne to asi nebude, motor už mám doma, ted záleží jen na tom, za jak dlouho to dokážu překopat... Doufám, že nejdýl do 14 dnů bych to měl mít hotový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.