radek462 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Hučí mi ložisko v zadním pravém kole.Chci se zeptat jak je náročná výměna a zda je potřeba lis.Jedná se o klasický buben bez ABS.Dík Radek Citovat
radek462 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Tak ložisko asi nikdo neměnil.Cus Radek Citovat
tonottt Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 ja som menil...takže ložisko sa sklada z ihličiek prstencavonkajšiebo a najvačši problem vnutorna časť ložiska tvori kalená rurka asi 25 cm dlhá tato je narazená za tepla do napravy takže ten lis budeš potrebovať určite...ak mozem poradit tak to ložisko kup original...dovod nahradkove nemusi mat tu potrebnu tvrdost a tak nemusi mat dlhu zivotnost...ak odisli ihlicky tak sa poskodila aj ta rurka...preto sa to vymiena naraz Citovat
radek462 Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 Díky,nechám to asi odborníkům. Citovat
Guest SB Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Na tejto adrese máš ložisko - Dá sa vymeniť dosť jednoducho keď si trochu zručný ale lis ny nasadenie nového ložiska by sob doporučil použiť. Ložisko nenabíjať ! http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat
aqwaster Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 ano lis je třeba, jak už na vymáčknutí původního ložiska tak i na namáčknutí novýho a ta original pérovka co tam je nemá očka, takže jde vyndat pěkně na *****, nebýt tý pérovky tak výměna by trvala do 15min. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.