Stosun Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Takže problém vyřešen, pouze špatný kontakt u drátu k větráku;) Neví někdo k čemu je konektor co je vyznačen na fotce? Byl odpojedný a když jsem ho spojil, tak jak má být slyšel jsem nějaký bzučení jako by ve větráku, radši jsem to zase rozpojil, abych nevyhořel. Ale zajímalo by mi k čemu to je? http://www.ulozto.cz/9446847/sam-0663-uprava-jpg [upravil dne 21/6/11 14:12 liza6] Taky jsem ho měl rospojenej tak jsem ho spojil a nic nebručí ale taky by mně zajímalo od čeho je?? [upravil dne 8/7/11 22:30 Stosun] [upravil dne 8/7/11 22:32 Stosun] Citovat
liza6 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Nikdo neví? Co jsem se tak dočetl tak by to měla být nějaká klapka na vnitřní okruh, ale nejspíš jsem případ kdy mám nějaký špatný relátko nebo tak něco a nejde to, tak je to rozpojený. Tudíž se bez toho dá jezdit, takže jediný co nemůžu využít je klimu na odmlžení oken což snad přežiju. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 vypni klimu a vytáhni pylovej filtr. Koukni do díry - měl bys vidět větrák, pak zapni vnitřní okruh a větrák by měla zakrýt klapka. Pokud ne je nefunkční a někdo jí odpojil. Připomínám, že musíš mít vypnutou klimu, protože ta si při velkém rozdílu teplot klapku sama zavře a nepoznal bys nic. Mě by to teda vadilo dost. Kromě smradu z venku ( v zácpě... ) který se dá částečně řešit uhlíkovým filtrem mi vadí odmlžení skel a dál u automatické klimy pomáhá uzavření klapky rychleji vychladit interiér a stejně tak v zimě rychleji vytopit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.