Šepleta Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Zdarec, po zapnutí rádia sa z neho začne ozývať nepretržité pípanie v asi 2 sekundových intervaloch, rádio normálne hra ďalší problém je že na plaubnom PC mi ukazuje len dojazd, ostatné hodnoty neukazuje. viem mi niekto poradiť? 406 2.0 HDi, r.v.2000 díky [upravil dne 2/7/10 Šepleta] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Keď si menil rádio z iného auta treba ísť na diagnostiku aby ho spárovali s VIN tvojho auta inak bude pípať. Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 s radiem na diagnostiku jak psal anotherone palubak jde přepinat nebo tam mas jen ten jeden udaj a přepnout nejde? Citovat
Šepleta Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 nemenil som rádio, z ničoho nič začalo pípať. viem že sa dá palubák prepínať, no ukazuje iba dojazd, ostatok je bez hodnôt Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 V tom prípade to pípanie bude znamenať nejaké chybové hlásenie, len je čudné, že to pípa pravidelne. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Anebo nějakým způsobem ztratilo zapsaný VIN. Chtělo by to na diagnostice zkontrolovat a případně znova zapsat VIN a uvidí se. To samé se týká PP. Možná se rozhodila konfigurace. Chce to vše zkontrolovat na dia a správně nakonfigurovat. Pokud toto nepomůže, tak nejspíš bude chyba v jednotlivých zařízeních, ale myslím, že dia by to měla odhalit. [upravil dne 2/7/10 HonzaZ] Citovat
Šepleta Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 teraz ma napadlo že pípať to začalo ked som vybral predné sedačky a dal ich naspať... a na palubovke bliká airbag...nechápem prečo ked som konektory pozapájal... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Tak to je kvôli tomu, skontroluj konektory, keď máš pyropásy tak aj tie. Citovat
Šepleta Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 ok zatial dík, mám ešte dotaz...nejde mi tachometer-budíky som skúšal meniť, že by čidlo? keď je klíma prázdna a zapnem ju tak sa majú rozhbehnúť sahary alebo nie? Citovat
Šepleta Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 po oprave tachometa (výmene čidla) už ide aj palubný...koniec koncov to dá logiku, že keď nesníma rýchlosť tak nemôže PC vyhodnocovať údaje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.