Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevie niekto nahodou preco mi tato kontrolka za jazdi preblikuje? nesvieti ziadna ina kontrolka len ta jedna a nerobi to pravidelne ja si uz s tim neviem poradit mate niekto nejake napady?

Odesláno

Koukám, že tři lidi a tři návrhy řešení :) Zkontroluj všechny kapaliny.

U mě na P309 m to dělal olej, když byl na minimu a sjížděl jsem z dálnice táhlou pravotočivou zatáčkou rychlostí 50 km/h. Po srovnání volantu zhasla.

Odesláno

Tak to trochu ešte skomplikujem. Robieva to i spínač ručnej brzdy a vadné teplotné čidlo. Temre vždy by zároveň s ňou mala svietiť ešte jedna ktorá definuje okruh poruchy. Skús skontrolovať či v niektorej kontrolke nieje zlá žiarovka. Oni temer všetky svietia po zapnutí kľúčika.

Odesláno

naplne su uz vsetky skontolovane ólej je sice asi pol centaka nad ale tak uz skusim doliat a ziarovky v pristrojovke svietia vsetky tak ja uz neviem skusim este ten olej a uvidime co to povie

Odesláno

ale nad spodnou ryskou som zabudol napisat a kvapaliny som kontroloval tak by to malo bit vsetko ok este asi skusim to teplotne cidlo od neho by mali bit napojene aj ventilatory a tie mi nejdu

Guest dreamtalks
Odesláno

Chladici kapalina. Bud je ji malo, nebo spatnej tlak. Aspon tak to bylo u me, a jeste ktomu utikala mrcha jedna.

Takze zkontroluj i vicko od nadrze s chlad. kapalinou jestli dobre tesni.

[upravil dne 1/7/10 dreamtalks]

Odesláno

Ahoj kluci, nechci se plést, Peugeot mám chvíli, ale u Xantie to bylo tak, že spolu se stopkou svítila ještě kontrolka, kde byl problém..nemělo by to být taky tak?

Guest dreamtalks
Odesláno

Krt€K --- ona by i svitila, ale mam pocit ze kontrolka na malo chladici kapaliny a tlak tam ani neni. .... proto jen stopka

Odesláno

306ka kontrolku na hladinu vody má a nieje prepojená so STOPkou. Podľa toho čo píše tak buď mu nejaká kontrolka nesvieti alebo poskytuje nesprávne informácie. Teoreticky sa môže jednať o chybu priamo v prístrojovke ale to vidím ako veľmi málo pravdepodobné.

Odesláno

kontrolky na pristrojovke mi svietia vsetky aspom ked zapnem klucik tak sa rozsvietia kontrolky mazanie,dobijanie,airbag,diagnostika a STOPka ale za jazdy sa mi s tou stopkou ziadna ina nerozsvieti. skontroloval som aj to vicko na chladici a ked stlacim hadicu od chladica ku termostatu tak mi unika tlak pekne ocut ako fuci ze bi to bolo potom tim?

Odesláno

To by nemalo byť počuť. Máš zrejme netesné víčko no to nemá nič spoločné s kontrolkou STOP. Tlak v chladiacej sústave nič nesleduje. Jedine to môže spôsobiť že ti voda vyvrie už pri 100 stupňoch a nie az niekde nad 120.

Tých kontroliek sa mi zdá málo ale to nech povedia 306kári.

Podľa manuálu je kontrolka STOP prepojená iba s kontrolkou mazania a s teplomerom ako výstraha vysokej teploty.

Nepreblikuje náhodou len pri voľnobehu a zohriatom motore?

[upravil dne 2/7/10 pastorek]

Odesláno

no pri volnobehu no co ja viem tak to som az tak neskusal vlastne ked mi zasvietila tak ked som pridal plyn tak zhasla no ale niesom si isti ci to bolo vzdy lebo preblikovala za jazdy a ako pise pastorek tak pri zohriatom motore

Odesláno

Když ti kontrolka mazání svítí i za jízdy neotálej a nech si změřit tlak oleje jak ve studeném motoru tak u teplého motoru při 2000ot/min by mělo být nad 2 atm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...