martin3200 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 nevie niekto nahodou preco mi tato kontrolka za jazdi preblikuje? nesvieti ziadna ina kontrolka len ta jedna a nerobi to pravidelne ja si uz s tim neviem poradit mate niekto nejake napady? Citovat
Guest SB Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Skontroluj brzdovú kvapalinu - keď je nízka hladina môže to robiť Citovat
MilanF1 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Zkontroluj olej, může být na spodní rysce, nebo už pod. Pokud ti blikne v zatáčkách, tak to bude nějaká kapalina. Citovat
shark734 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 najcastejsie to byva chladiaca kvapalina...staci doliat len trocha Citovat
MilanF1 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Koukám, že tři lidi a tři návrhy řešení Zkontroluj všechny kapaliny. U mě na P309 m to dělal olej, když byl na minimu a sjížděl jsem z dálnice táhlou pravotočivou zatáčkou rychlostí 50 km/h. Po srovnání volantu zhasla. Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Tak to trochu ešte skomplikujem. Robieva to i spínač ručnej brzdy a vadné teplotné čidlo. Temre vždy by zároveň s ňou mala svietiť ešte jedna ktorá definuje okruh poruchy. Skús skontrolovať či v niektorej kontrolke nieje zlá žiarovka. Oni temer všetky svietia po zapnutí kľúčika. Citovat
kobr Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 A co tak zkontrolovat všechny náplně předtím, než sem dám dotaz? Na to není třeba býti vyučeným mechanikem. Citovat
martin3200 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 naplne su uz vsetky skontolovane ólej je sice asi pol centaka nad ale tak uz skusim doliat a ziarovky v pristrojovke svietia vsetky tak ja uz neviem skusim este ten olej a uvidime co to povie Citovat
kobr Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 polcentimetranadryskujehodnetaknedolivej Citovat
martin3200 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 ale nad spodnou ryskou som zabudol napisat a kvapaliny som kontroloval tak by to malo bit vsetko ok este asi skusim to teplotne cidlo od neho by mali bit napojene aj ventilatory a tie mi nejdu Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Chladici kapalina. Bud je ji malo, nebo spatnej tlak. Aspon tak to bylo u me, a jeste ktomu utikala mrcha jedna. Takze zkontroluj i vicko od nadrze s chlad. kapalinou jestli dobre tesni. [upravil dne 1/7/10 dreamtalks] Citovat
Krt€K Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ahoj kluci, nechci se plést, Peugeot mám chvíli, ale u Xantie to bylo tak, že spolu se stopkou svítila ještě kontrolka, kde byl problém..nemělo by to být taky tak? Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Krt€K --- ona by i svitila, ale mam pocit ze kontrolka na malo chladici kapaliny a tlak tam ani neni. .... proto jen stopka Citovat
pastorek Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 306ka kontrolku na hladinu vody má a nieje prepojená so STOPkou. Podľa toho čo píše tak buď mu nejaká kontrolka nesvieti alebo poskytuje nesprávne informácie. Teoreticky sa môže jednať o chybu priamo v prístrojovke ale to vidím ako veľmi málo pravdepodobné. Citovat
Krt€K Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Dreamtalks-díky za vysvětlení... :-) Citovat
martin3200 Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 kontrolky na pristrojovke mi svietia vsetky aspom ked zapnem klucik tak sa rozsvietia kontrolky mazanie,dobijanie,airbag,diagnostika a STOPka ale za jazdy sa mi s tou stopkou ziadna ina nerozsvieti. skontroloval som aj to vicko na chladici a ked stlacim hadicu od chladica ku termostatu tak mi unika tlak pekne ocut ako fuci ze bi to bolo potom tim? Citovat
pastorek Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 To by nemalo byť počuť. Máš zrejme netesné víčko no to nemá nič spoločné s kontrolkou STOP. Tlak v chladiacej sústave nič nesleduje. Jedine to môže spôsobiť že ti voda vyvrie už pri 100 stupňoch a nie az niekde nad 120. Tých kontroliek sa mi zdá málo ale to nech povedia 306kári. Podľa manuálu je kontrolka STOP prepojená iba s kontrolkou mazania a s teplomerom ako výstraha vysokej teploty. Nepreblikuje náhodou len pri voľnobehu a zohriatom motore? [upravil dne 2/7/10 pastorek] Citovat
martin3200 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 no pri volnobehu no co ja viem tak to som az tak neskusal vlastne ked mi zasvietila tak ked som pridal plyn tak zhasla no ale niesom si isti ci to bolo vzdy lebo preblikovala za jazdy a ako pise pastorek tak pri zohriatom motore Citovat
kobr Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Když ti kontrolka mazání svítí i za jízdy neotálej a nech si změřit tlak oleje jak ve studeném motoru tak u teplého motoru při 2000ot/min by mělo být nad 2 atm Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Takže to vyzerá na nízky tlak oleja a tiež by som odporučil jeho zmeranie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.