Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim

chcem sa spytat mam 306ku a cel by som si prestriekat stredovy pamel ako si budiky ventilatora

a cil....spodny kryt som vytiahol bez namahy (jak je zapalovac atd...) ale ten na tym kde je fukanie ten ani za toho nejde len sa to ohyba a keby som to potiahol este viac tak to zlomim tak sa chcem opitat ci tam neni niejaka zaraska ale ieco co sa musi odistit a ap nie ako ste to dali von vy lebo to nejde bez toho aby som to poskodil.....

Odesláno

no uz som to dal von cele aj ten vrch jak je fukanie.....akurat to schne....a pojdem este robit aj ten ramik okolo toho fukania co je na bokoch.....a to sa chcem opitat ci nejde zhodit tem stred tie zriezky fukania aby ostal len ten ramik lebo jednak sa to blbo oblepuje a blbo sa to aj strieka....

Odesláno

no hele zas tak blbej přístup tam neni :) řek bych, že je to ještě OK. Až pak budeš v motorovym prostoru napojovat, železný hadičky s závitem myslim na brzdovku bo servo olej, tak to je teprv porod, to tam nejde, zabrat nemůžeš .... děs a běs :D

Odesláno

a ještě dolly mam otázku: jak máš na tom tvym linku první obrázek bod 3, demontáž stěračů. Jak je horní část tlumiče v motorovim prostoru, u tebe je to ta guma a nahoře oranžová miska, tak ten plech (či co to je), kterej lícuje jakoby s blatníkem bo držákem, je to součást kastle nebo horní uložení? protože se mi tam začla loupat barvo-guma a přemejšlim bud udělat uložení a v případě, že to je součást kastle tak to jenom obrousit a přetřít. De mi o to, abych pak někde nevzal díru a tlumič se mi nepodíval, jak to vypadá u motoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...