Dandy123 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Zdravím, snad mám správnou sekci. Sháním manuál v češtině na všechno okolo střechy na P306 Cabrio? Jak ji měnit, seřizovat, elektriku apod. ? A marně...( díky moc Citovat
Dopiťák Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Cus tak to budes shanet dlouho marne..jediny servisni manual co byl vyrobenej tak jen v pugu..takze to res jedine pres nekoho kdo ma pristup k obchodni verzi SB.. jinak proc to potrebujes? system je docela jednoduchy k pochopeni i bez schemat atd.. [upravil dne 30/6/10 tommas11] Citovat
Dandy123 Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: tommas11 Cus tak to budes shanet dlouho marne..jediny servisni manual co byl vyrobenej tak jen v pugu..takze to res jedine pres nekoho kdo ma pristup k obchodni verzi SB.. jinak proc to potrebujes? system je docela jednoduchy k pochopeni i bez schemat atd.. [upravil dne 30/6/10 tommas11] já jsem našel pouze toto http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/306cab/cabrio_1.htm#article Ale v češtině bych raději, bylo to pro mě jednodušší a i pro mé mechaniky, neboť anglicky neumí a překládat vše by bylo na dlouho. Mám někde poruchu, že mi nefunguje to stahování a potřebuji zjistit kde. A mechanika co se vtom vyzná, tak toho jsem nesehnal, takže se snažím nějak já svépomocí to dát do kupy. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 No tak tento manuál projeď přes google translate (vytiskni i originál - kvůli chybám v překladu) a máš to \"česky\". Vím, že to překládá i blbosti, ale určitě to pomůže. Citovat
Dopiťák Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 jedno schema sem nasel tak vecer to naskenuju a poslu.. jinak u RJ strechy se casto stava ze nevi kde ma presne polohu tudis nic nedela.vetsinou staci sklopit strechu dolu zavrit viko rucne a pak to skusit otevrit elektricky.. A jediny chyby byvaji v el.dorazech a samotne RJ.. jo a sem tam se stane ze uleti cep z pistnice.. kua ze ja nebydlim v praze nebo v brne..to bylo prace [upravil dne 30/6/10 tommas11] Citovat
Dandy123 Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 A nejsi třeba západní čechy? Mě řekli, že buď tam není olej, nebo je zaseklá pístnice, nebo kabel je nekdě viditelně otrhnutý. Že to jsou nejčastější důvody. Citovat
Dandy123 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: tommas11 jedno schema sem nasel tak vecer to naskenuju a poslu.. jinak u RJ strechy se casto stava ze nevi kde ma presne polohu tudis nic nedela.vetsinou staci sklopit strechu dolu zavrit viko rucne a pak to skusit otevrit elektricky.. A jediny chyby byvaji v el.dorazech a samotne RJ.. jo a sem tam se stane ze uleti cep z pistnice.. kua ze ja nebydlim v praze nebo v brne..to bylo prace [upravil dne 30/6/10 tommas11] Tak to nereaguje.. jsem i zjistil, že zámek, co drží to víko je ulomený a že nedrží pořádně ani v těch vidlicích V po stranách..jsem to zkusil i otevřít to víko a elektricky otevřít a nic... Klíč má být v poloze 1 a nebo 2? Či je to jedno? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.