Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdrawim hoši.mam zase problem z brzdama dneska jsem dobrdil destičku jedny strany az na plech a vydřela se mi tam drážka vadi nečemu ta dražka když se tam daj novy destičky?ješte jeden dotaz kolik maj bejt minimalni tlouštka kotouče?nejsem si jistej jestli kolem 8mm?jinak budu menit rovnou všecky destičky a nevim prave jestli rovnou kotouče ale nejsou popraskany nic akorat maj tlouštku 8mm a jeden ma z jedny strany vydřenou menší rejhu.co vy na to?

Odesláno

tloustka noveho je 10mm a minimalni povolena 9mm, 8mm je uz hrube pod mirou, dal bych komplet desky+kotouce, na 106 to neni zas takovej ranec ani kdyz kupujes lepsi znacku napr.ATE nebo Ferodo

[upravil dne 29/6/10 Ferry]

Odesláno

proč nezajdeš do obchodu a podle VIN nekoupíš?? dají ti přesně to co potřebuješ:myslim

8mm kotouče jsou pro 106ky co mají jen tři kolové šrouby (motory 1.0 )

Odesláno

zdrawim tak mam všeko ok ale dneska jsem sundaval kolo u spolujezde pro kontrolu a všiml jsem si ze kolo utaženy zvednuty se mele ze strany nastranu a nahoru dolu nemuže byt špatnej náboj kola?nemele se to moc ale trochu jo.nevim jestli je to tim nabojem myslim ze jo.a sory ze to davam sem a nechtel jsem zakladat novy tema.

Odesláno

jestli se to tak mele, tak ten náboj, zkus ještě zvednou auto a at ti nekdo zabrzdí a zamel stím, jestli se ta vule ztratí tak je to naboj kola

Odesláno

prostě zvedni auto do vzduchu, jedno za co, ať je kolo ve vzduch, tak jak vyměnujes treba pneu :D ...... nebezpečný? to nevim, ale může ti to vyjebavat čepy a tak..... cenu se koukni někde na netu ne? to není tak těžký....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...