Peta-k Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 zdrawim hoši.mam zase problem z brzdama dneska jsem dobrdil destičku jedny strany az na plech a vydřela se mi tam drážka vadi nečemu ta dražka když se tam daj novy destičky?ješte jeden dotaz kolik maj bejt minimalni tlouštka kotouče?nejsem si jistej jestli kolem 8mm?jinak budu menit rovnou všecky destičky a nevim prave jestli rovnou kotouče ale nejsou popraskany nic akorat maj tlouštku 8mm a jeden ma z jedny strany vydřenou menší rejhu.co vy na to? Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 tloustka noveho je 10mm a minimalni povolena 9mm, 8mm je uz hrube pod mirou, dal bych komplet desky+kotouce, na 106 to neni zas takovej ranec ani kdyz kupujes lepsi znacku napr.ATE nebo Ferodo [upravil dne 29/6/10 Ferry] Citovat
Peta-k Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 když už tak at je to komplet co?kolik to cca bude stat? Citovat
Peta-k Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 tak jsem koukal na kotouče a našel jsem ze maj tlouštku 8mm nejni to kravina? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 proč nezajdeš do obchodu a podle VIN nekoupíš?? dají ti přesně to co potřebuješ 8mm kotouče jsou pro 106ky co mají jen tři kolové šrouby (motory 1.0 ) Citovat
Peta-k Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 ok diky už to mam pořešeny ale dekuju Citovat
106sťák Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Poradím ti na Autodíly1.cz tam najdeš kotouče ještě levnější jak v kelly atd,nejsou plátci DPH Citovat
Peta-k Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 zdrawim tak mam všeko ok ale dneska jsem sundaval kolo u spolujezde pro kontrolu a všiml jsem si ze kolo utaženy zvednuty se mele ze strany nastranu a nahoru dolu nemuže byt špatnej náboj kola?nemele se to moc ale trochu jo.nevim jestli je to tim nabojem myslim ze jo.a sory ze to davam sem a nechtel jsem zakladat novy tema. Citovat
Luksa Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 jestli se to tak mele, tak ten náboj, zkus ještě zvednou auto a at ti nekdo zabrzdí a zamel stím, jestli se ta vule ztratí tak je to naboj kola Citovat
Peta-k Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 jak ten naboj zvednout?mysliš třeba za rameno to zvednout?a je to nejak dost nebezpečny?a jaka cena naboje? Citovat
Luksa Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 prostě zvedni auto do vzduchu, jedno za co, ať je kolo ve vzduch, tak jak vyměnujes treba pneu ...... nebezpečný? to nevim, ale může ti to vyjebavat čepy a tak..... cenu se koukni někde na netu ne? to není tak těžký.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.