Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem čistil egr ventil a pořád je na něm netěsnost! Chci se zeptat mužu ho zaslepyt? Pozná to ŘJ ? Jedná se o motor 1,6 hdi 80kw rok 2004

Odesláno

fuu, to si sa asi namakal :) U 1.6hdi je dost nepristupny.

O zaslepovani EGR tu uz bolo tem dost skus hladat. Btw mne pre zmenu moj EGR podla diagnostiky nefunguje. Neviete niekto o niekom kto predava havarovanu 307 hdi na nahradne diely??

Dikes

[upravil dne 29/6/10 urumov]

Odesláno

Hledal jsem! U 2.0 hdi to jde,ale o 1.6hdi se toho moc nepíše! Jinak máknul jsem si pěkně!Dělal jsem to celkem 5x Dnes jsem zjistil že mám netěsnost ve spoji mezi egr ventilem a chladičem!Skládal jsem to snad desetkrát a furt tam je únik! Auto ale jede normálně!

Odesláno

Pokial ide o netesnost tak ja ti asi moc neporadim. Ale kedze mam tiez starost s EGR-kom a v servise len montazne prace vychadzaju na 100€ tak zo zvedavosti sa spytam...ako si sa k nemu dopracoval? zo spodu? ci si rozoberal vrch?

Odesláno

Dělal jsem to z vrchu. Musíš sundat filtr, stěrače a ten plast co je pod stěračama. Už to dělám za 15 min. :D A že v Peugeotu chcou za to 100eur je normal. Včera jsem tam byl a vyděl jsem ceník. Například výměna oleje 5w30 za 4500kč

Odesláno

Auto mám teprve 2 měsíce! Zatím se s ním seznamuju! Před tím jsem měl VW a na tom jsem si dělal všechno sám. Až budu egr zase rozdělávat tak to nafotím!

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...