jarda12 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Dobry den potrebooval bych se zeptat na tom obrazku co ktomu prikladam tak bych se chtel zeptat jestli je normalni mit mezi tim saním mit medenej plech??? ja vubec nechapu proc to tam je?? nevíte.diky Citovat
janci77 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Je to prívod výfukových plynov späť do sania, je to hlavne kvôli ekológii... EGR ventil K tomu medenému plechu - buď rád, že ho tam máš... ten plech zabraňuje výfukovým plynom, aby sa vracali späť do sania... Citovat
martis Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 mozno sa mylim,ale malo by to byt nieco ohladom vyfukovych plynov a malo by to ist do vzduchoveho sania. apson na mojom motore tam je podobna hadica a ide od motora sa saciaho potrubia (sanie na vzduch). ked nastartujes motor tak by ti malo stamat sicat a dost silne sicanie,pokial by si to mal zle utesnene tak ti bude aj blbnut volnobeh. apson ja som mal ten problem,ale mozem sa mylit,lebo 206 je trosku ina.napis aky to je presne motor a pripadne mi posli vin cez sz a ti zistim cez servicebox co to je. [upravil dne 27/6/10 martis] Citovat
syrrius Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 je to EGR ventil(to s tim modrym vrskem),posila vyfukove plyny zpet do sani diky cemuz se snizi teplota horeni a upravuji se tak plyny a plni euro norma.pokud jsi to mel ucpane nejakym plechem jde o upravu kdy se hnusne skodlive plyny nedostanou k ciste smesi sani.mam to udelane taky auto je totiz pri plne otevrenem ventilu strasne lenive(s ucpanym egr se da projit i emisema :-) ) moc pomalu pisu chjo :-( [upravil dne 27/6/10 syrrius206] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.