lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 V navodu se pise, ze pri prudkem zpomaleni se samocinne aktivuje blikani smerovek. Funguje vam to tak ? Mne se to jeste nepovedlo:bojim Citovat
Bohumil Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 Funguje to, ale než to budeš zkoušet ukliď si všechno ze zadu, nebo ti to proletí předním sklem:D Musíš to prostě brutálně \"zadupnout\", aby začal fungovat ABS. Pak se to zozbliká. Citovat
lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 to mas z vlastni zkusenosti?? Ja myslel, ze to je spis kdyz zpomalujes treba na dalnici, kdyz se zacnou honit dve pretizene avie:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Při normálním a pri prudším brždění to nefunguje, fakt. Pouze při razantním, když začne fungovat ABS. Při zkušební jízdě jsem to zkoušel a maňase co jel se mnou z bazaru jsem sundaval z předního skla, ačkoliv jsem mu říkal a? se přiváže. Citovat
lamancha Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 takze mam smisene pocity (jako s tou tchyni), jsem rad, ze nemam zavadu, ale na druhe strane , takova \"aktivace\" je na h.... nebot toho co jsem mel za sebou, uz mam v sobe:P Citovat
destiny Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Nemusí se ani úplně dupnout na brzdu. Stačí opravdu hodně zpomalit (třeba na té dálnici) Jednou jsem na poslední chvilku dobrzdil před výjezdem z dálnice a zaply se mi ty blinkry taky a to jsem opravdu razantně zpomalil ze 180ti na 60. Následně pak s opětovným šlápnutím na plyn se to zase deaktivuje. Citovat
lamancha Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 180 na 60 to uz je slusny tlak:D, ale asi by to mohlo byt krapitek citlivejsi, ja nezapinam blikacky pri kazdem zpomaleni, ale na te daln ici by se to hodilo Citovat
aliensk Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Mam pocit ze to dost zavisi od rychlosti akou ides. Lebo raz na dialnici ked som isiel 140km/h tak predomnou 200 sa stala nehoda a vtedy (mam taky pocit) jemne ale rychlo som stlacil brzdu a vsetko sa tam pozapinalo ABS + REF + EVA aj blinkre. (Bol som skoro na skle a to som mal aj pasy) Ale pri 60km/h sa mi pri aj prudsom stlaceni pedalu nezaplo nic. Citovat
lamancha Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 no kazdopadne nam vsem preji at nemusime zjistovat na vlastni kuzi jestli to funguje:papa Citovat
pipko Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 No tak som si to dneska vyskusal neumyselne bolo to velmi jednoduche pomylil som si brzdu so spojkou a je to vazne pecka skoro som skoncil na prednom skle aj so zapnutym pasom a spustilo sa ako ste hovorili abs smerovky aj pordpora brzdenia ale uz nikdy viac:bojim Citovat
lamancha Odesláno 6. listopad 2004 Autor Odesláno 6. listopad 2004 2Pipko: tak jsi me uklidnil, ze to fakt funguje, ale tvou zivotni zkusenost ti nezavidim. Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 2Pipko : Chybama se člověk učí, měl jsi štěstí, že do tebe nikdo zezadu nenapálil. Představ si tu situaci, že jedeš za autem, rozjíždíte se ten před tebou řadí v 70ti z 3 na 4 a místo na spojku šlápne na brzdu. Tomu, kdo je naučený používat k brždění zádadně pravou nohu a levou požívá pouze k ovládání spojky se to stane těžko. Musíš se ještě hoooodně učit, hoooodně učit. Citovat
pipko Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 ale ja pouzivam pravu nohu na plyn a brzdu a lavu len na spojku situacia sa mala takto bolo mi zima na nohy tak som si zakuril dole vyzul som si topanky a odlozil pri spojku a kedze tam zavadzali myslel som si ze ten pedal vedla nich je spojka chyba bola to brzda ano mal som stastie ano musim sa vela ucit nastastie mam na to este vela casu Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 ty brdo, to by chtelo nafilmovat, ale priznam se, ze si ty botky nekdy sundavam taky:( Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Jen počkejte, až se vám ty dřeváky šprajcnou pod pedálem. Znáte to s tím dždánem a vodou?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 ja se polepsim, budu si je odkladat ke spolujezdci:D Citovat
pipko Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Nie do vykurovanej schranky spolujazdca ze ma to nenapadlo a potom hups rovno do teplych:D Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 jakepak \"vykurovanie\", v prospektech slibovali, ze je tam chlazeni a ne \"kurenie\", ze to funguje jen pres leto pri spustene klime uz tam nenapsali:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 No další důvod k provedení průzkumu fukce. Můžu potvrdit, že v létě po odsunutí klapky tam jde od klimy chladný vzduch, ale jak to funguje teď, když se topí, nevím. Citovat
lamancha Odesláno 8. listopad 2004 Autor Odesláno 8. listopad 2004 to vim zcela presne.Po otevreni klapky to kuuuri:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.