Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Funguje to, ale než to budeš zkoušet ukliď si všechno ze zadu, nebo ti to proletí předním sklem:D

Musíš to prostě brutálně \"zadupnout\", aby začal fungovat ABS. Pak se to zozbliká.

Odesláno

Při normálním a pri prudším brždění to nefunguje, fakt. Pouze při razantním, když začne fungovat ABS. Při zkušební jízdě jsem to zkoušel a maňase co jel se mnou z bazaru jsem sundaval z předního skla, ačkoliv jsem mu říkal a? se přiváže.:D

Odesláno

takze mam smisene pocity (jako s tou tchyni), jsem rad, ze nemam zavadu, ale na druhe strane , takova \"aktivace\" je na h.... nebot toho co jsem mel za sebou, uz mam v sobe:P

Odesláno

Nemusí se ani úplně dupnout na brzdu. Stačí opravdu hodně zpomalit (třeba na té dálnici) Jednou jsem na poslední chvilku dobrzdil před výjezdem z dálnice a zaply se mi ty blinkry taky a to jsem opravdu razantně zpomalil ze 180ti na 60. Následně pak s opětovným šlápnutím na plyn se to zase deaktivuje.

Odesláno

Mam pocit ze to dost zavisi od rychlosti akou ides. Lebo raz na dialnici ked som isiel 140km/h tak predomnou 200 sa stala nehoda a vtedy (mam taky pocit) jemne ale rychlo som stlacil brzdu a vsetko sa tam pozapinalo ABS + REF + EVA aj blinkre. (Bol som skoro na skle a to som mal aj pasy) Ale pri 60km/h sa mi pri aj prudsom stlaceni pedalu nezaplo nic.

Odesláno

No tak som si to dneska vyskusal neumyselne bolo to velmi jednoduche

pomylil som si brzdu so spojkou a je to vazne pecka skoro som skoncil na prednom skle aj so zapnutym pasom a spustilo sa ako ste hovorili abs smerovky aj pordpora brzdenia ale uz nikdy viac:bojim

Odesláno

2Pipko : Chybama se člověk učí, měl jsi štěstí, že do tebe nikdo zezadu nenapálil. Představ si tu situaci, že jedeš za autem, rozjíždíte se ten před tebou řadí v 70ti z 3 na 4 a místo na spojku šlápne na brzdu. Tomu, kdo je naučený používat k brždění zádadně pravou nohu a levou požívá pouze k ovládání spojky se to stane těžko. Musíš se ještě hoooodně učit, hoooodně učit.:D

Odesláno

ale ja pouzivam pravu nohu na plyn a brzdu a lavu len na spojku situacia sa mala takto bolo mi zima na nohy tak som si zakuril dole vyzul som si topanky a odlozil pri spojku a kedze tam zavadzali myslel som si ze ten pedal vedla nich je spojka chyba bola to brzda ano mal som stastie ano musim sa vela ucit nastastie mam na to este vela casu

Odesláno

No další důvod k provedení průzkumu fukce. Můžu potvrdit, že v létě po odsunutí klapky tam jde od klimy chladný vzduch, ale jak to funguje teď, když se topí, nevím.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...