Wensdy Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Tak mi to dneska napsalo ¨Batery charge fault¨ a rozsvítil se mi na panelu za volantem symbol baterie. Při dalším nastartování to zmizelo. Trochu se mi ulevilo, ale doufám že se to nebude opakovat. Máte někdo s touto hláškou osobní zkušenost? Citovat
Igor Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 S touto konkrétně ne, ale minulý týden mi to nahlásilo, že chybí jeden ventilek-měřič tlaku v pneu. Po nastartování se to už neozvalo, gumy nafouklé dle normy. Pravděpodobně se občas chyba nahlásí, ale sama je chybou. V Tvém případě si nech zkontrolovat alternátor. Pro jistotu. Citovat
Wensdy Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 Tak v sobotu na cestě ze Sokolova do Struhařova za Prahou to ještě párkrát zablikalo a v Krásném údolí se odporoučel alternátor Převeliké díky mému mechanikovi který mi napočkání vyměnil uhlíky a dočasně zprovoznil alternátor aby jsme mohli pokračovat v rodiné jízdě. Budu ho ale muset co nejdřív nechat zgenerálkovat nebo koupit novej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.