Tazman Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 :o:o:o:o:o:o:o:P:P:P [Editován dne 1/11/04 Ondra] Citovat
Tazman Odesláno 31. říjen 2004 Autor Odesláno 31. říjen 2004 Napsán autorem ZILA :D:D:D Až bude čas tak tam, něco pěkného přihodím. Citovat
LaHab Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 ... zakazany server, neprojde to pres proxy. Muzete to nekdo dat nekam jinam nebo poslat na lhabala@csas.cz Citovat
Luger Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Trochu mi to připomíná film MIB - pamatujete jak tam Šváb měl oblečenou kůži Edgara? Tak tohle je asi z jeho šatníku Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 :bojim:mad: Hoši, hoši,.... Osobně mi tohle žaludkem nepohne a nevadí mi, když se tady, v sekci pokec, objeví odkazy na podobné fotky. Myslím si ale, že vkládat by se sem takové fotky neměli. Asi je i dost lidí, co se při pohledu na něco takového poblejou a přeci jenom je to fórum o Peugeotech ... Citovat
Tazman Odesláno 1. listopad 2004 Autor Odesláno 1. listopad 2004 No, a právě proto by se kazdí měl držet svého pežůtka aby se mu to nestalo. Když máš auto tak nemusíš lítat a ani jezdit vlakem. Ale trošku stebou souhlasím. Citovat
Luger Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Kucí, nebuďte upjatí... Pokec je tu podle mě proto, aby si členové klubu pokecali... a to o čem chtějí... Jinak by se to jmenovalo \"pokec striktně jen o pežó\" Citovat
Tazman Odesláno 1. listopad 2004 Autor Odesláno 1. listopad 2004 Napsán autorem Luger Kucí, nebuďte upjatí... Pokec je tu podle mě proto, aby si členové klubu pokecali... a to o čem chtějí... Jinak by se to jmenovalo \"pokec striktně jen o pežó\" No jasně moje řeč, ikdyž němělo by toho byýt moc:papa Citovat
acatt Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 kua ja tie fotky nevydim..... vydim len stvorceky... cym to bude???? mam zle nastaveny IE? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.