kovma Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Jde o to, zda mají exkluzivni smlouvu, nebo ne. Ale pochybuji o tom, že by měli exkluzivitu. Většinou si developeři nechají prostor i pro sebe. Koukni na těch inzerátech, za jakou cenu to dává developer a jakou cenu má realitka.pokud bude u stejného bytu rozdílná cena, není co řešit. Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Podle me exkluzivni nemaji, bo developer ma svoje vlastni inzeraty. Cena domu je stejna jak u realitky tak u developera, akorat ze realitka si pripocita dalsich 120 000.- provizi. EDIT: SZ dosla. [upravil dne 22/6/10 f3Rd@] Citovat
Y2K Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Ak si nic nepodpisal neries... Ja som sa tiez vzdy snazil obist realitku a ked to neslo tak ten papier ze som tam bol podpisala priatelka a hotovo Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 ja bych to neresil, ale developer se me snazi natlacit do koupe pres realitku. Podle me realitka nema pravo po me vyzadovat koupi primo pres ne a stejne tak developer nema pravo me tlacit do koupe pres realitku. Nejraci bych tam jel rovnou s nejakym pravnikem, akorat bych se asi nedoplatil... Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 pokud jsi nic nepodepsal tak se do niceho netlac.. hlavne bacha na prolux, to jsou nejvetsi kurvy na svete.... Citovat
kovma Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Já bych řekl, že tady je to jasné. Peníze které jdou pro realitku tak něco bude i pro developera :) V tomto případě to kup od developera. Neměl bych pomlouvat konkurenci, ale na PROLUX fakt bacha. Soudí se s nimi mnoho klientů - pokud mám správné informace. Neřeš to, v klidu jdi spát a kup od developera.Ať si to vyřídí pak spolu.Zítra kdyžtak napiš do SZ jak si dopadl. Pokud se Ti něco nebude zdát,dej vědět. Mohu Ti dát kontakt na naši obchodní ředitelku, ona Ti poradí. Nebo můžeš napsat odkud jsi a pokud tam máme pobočku, pomůžou Ti i s novým bytem. Citovat
TomThom Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 hlavne bacha na prolux, to jsou nejvetsi kurvy na svete.... Měl jsem s nima pár jednání a zavčasu jsem vycouval. Naštěstí pro mě, protože jejich jednání je na:bacha Citovat
kujon106 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Už bych nic neřešil a koupil od developera BtW: O jaké byty v Brně se jedná, není to náhodou ta new bytovka od Kalába? Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Nejde o byt, ale o dum nedaleko Brna. Ja bych to od developera koupil rad, ale oni se me snazi donutit k tomu, abych to koupil pres realitku (v ramci jejich dobrych vstahu). Pokud se mi podari domluvit se rovnou s developerem budu jen rad! Citovat
dzavel Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 V ramci dobrych vztahu bych jim vysvetlil, ze taky nemusim koupit nic:aut. Mozna pani z firmy dostane od realitky bonus, kdyz te tam tak tlaci:). Nebud blazen a usetri peneze - oni si to mezi sebou vyrikaji a za mesic o nicem nevi. Citovat
trebor Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 myslím že budou rádi že to prodají tedy Ty si urči pravidla,prodáte ? NE ? nashledanou...... domů na prodej je ... jen je potřeba hledat ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: TomThom hlavne bacha na prolux, to jsou nejvetsi kurvy na svete.... Měl jsem s nima pár jednání a zavčasu jsem vycouval. Naštěstí pro mě, protože jejich jednání je na:bacha ja nebyl u jednoho jedineho jednani a matka to s nima podepsala, vlastne ted rok nemuzem nic prodat, protoze jinak jsme v hajzlu.... Citovat
kovma Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Zdravím, podle slov naší obchodní ředitelky nejsi povinen byt kupovat od realitky pokud si nepodepsal prohlídkový list.Trvej si natom .Prostě sis byt našel za menší cenu a není Tvoje povinnost ho kupovat přes realitku. Citovat
kovma Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Scratch :zdravím,proč nemůžete rok nic prodat ?na jakou dobu byla udělaná smlouva?Nejsem si jistej, ale PROLUX by měl mít smlouvy na 6 měsíců?Pokud to nezměnili. Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Samozrejme budu trvat na tom, abych to koupil primo od developera. Doufam, ze majitel devel. firmy bude mit vic rozumu. Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Držím ti palce, aby vše dobře dopadlo. Pokud to jen půjde, tak vynech RK. Pokud to nepůjde jinak, tak asi se poohlédnout po něčem jiném. Jinak po právní stránce je to zajímavé. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 obcas si developer na prodej najima rk, aby se o to nemusel starat a tohle muze byt ten pripad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.