Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jde o to, zda mají exkluzivni smlouvu, nebo ne. Ale pochybuji o tom, že by měli exkluzivitu. Většinou si developeři nechají prostor i pro sebe. Koukni na těch inzerátech, za jakou cenu to dává developer a jakou cenu má realitka.pokud bude u stejného bytu rozdílná cena, není co řešit.

Odesláno

Podle me exkluzivni nemaji, bo developer ma svoje vlastni inzeraty.

Cena domu je stejna jak u realitky tak u developera, akorat ze realitka si pripocita dalsich 120 000.- provizi.

EDIT: SZ dosla.

[upravil dne 22/6/10 f3Rd@]

Odesláno

Ak si nic nepodpisal neries...

Ja som sa tiez vzdy snazil obist realitku a ked to neslo tak ten papier ze som tam bol podpisala priatelka a hotovo ;)

Odesláno

ja bych to neresil, ale developer se me snazi natlacit do koupe pres realitku. Podle me realitka nema pravo po me vyzadovat koupi primo pres ne a stejne tak developer nema pravo me tlacit do koupe pres realitku.

Nejraci bych tam jel rovnou s nejakym pravnikem, akorat bych se asi nedoplatil... :bojim

Odesláno

pokud jsi nic nepodepsal tak se do niceho netlac..

hlavne bacha na prolux, to jsou nejvetsi kurvy na svete....

Odesláno

Já bych řekl, že tady je to jasné. Peníze které jdou pro realitku tak něco bude i pro developera :):):)

V tomto případě to kup od developera.

Neměl bych pomlouvat konkurenci, ale na PROLUX fakt bacha. Soudí se s nimi mnoho klientů - pokud mám správné informace.

Neřeš to, v klidu jdi spát a kup od developera.Ať si to vyřídí pak spolu.Zítra kdyžtak napiš do SZ jak si dopadl. Pokud se Ti něco nebude zdát,dej vědět. Mohu Ti dát kontakt na naši obchodní ředitelku, ona Ti poradí. Nebo můžeš napsat odkud jsi a pokud tam máme pobočku, pomůžou Ti i s novým bytem.

Odesláno

Měl jsem s nima pár jednání a zavčasu jsem vycouval. Naštěstí pro mě, protože jejich jednání je na:bacha

Odesláno

Nejde o byt, ale o dum nedaleko Brna. Ja bych to od developera koupil rad, ale oni se me snazi donutit k tomu, abych to koupil pres realitku (v ramci jejich dobrych vstahu).

Pokud se mi podari domluvit se rovnou s developerem budu jen rad!

Odesláno

V ramci dobrych vztahu bych jim vysvetlil, ze taky nemusim koupit nic:aut.

Mozna pani z firmy dostane od realitky bonus, kdyz te tam tak tlaci:).

Nebud blazen a usetri peneze - oni si to mezi sebou vyrikaji a za mesic o nicem nevi.

Odesláno
Původně zaslal: TomThom

Měl jsem s nima pár jednání a zavčasu jsem vycouval. Naštěstí pro mě, protože jejich jednání je na:bacha

ja nebyl u jednoho jedineho jednani a matka to s nima podepsala, vlastne ted rok nemuzem nic prodat, protoze jinak jsme v hajzlu....

Odesláno

Zdravím,

podle slov naší obchodní ředitelky nejsi povinen byt kupovat od realitky pokud si nepodepsal prohlídkový list.Trvej si natom .Prostě sis byt našel za menší cenu a není Tvoje povinnost ho kupovat přes realitku.

Odesláno

Scratch :zdravím,proč nemůžete rok nic prodat ?na jakou dobu byla udělaná smlouva?Nejsem si jistej, ale PROLUX by měl mít smlouvy na 6 měsíců?Pokud to nezměnili.

Odesláno

Držím ti palce, aby vše dobře dopadlo. Pokud to jen půjde, tak vynech RK. Pokud to nepůjde jinak, tak asi se poohlédnout po něčem jiném. Jinak po právní stránce je to zajímavé.

Odesláno

obcas si developer na prodej najima rk, aby se o to nemusel starat a tohle muze byt ten pripad

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...