Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim hned jak jsme dovezli pro brachu 307 tak si rekla, ze zacne prudit. Dnes hodila hlasku diesel additivum minimum. Divil jsem se, ze to neni nejaky ten antipul...... Je 307 2.0hdi r.v.2001 s FAP. Zeptám se jde jen o doplnění? Co to stoji a predpokladam, ze se musi do origo Peugeot na doplnění a nebo to zvladne i nekdo jiny?

Dik T.

Odesláno

právě že ten sajrajt je nejdražší--možná je lepší ten FAP vyhodit, dělá to nějaká firma za cca 7000,myslím že nějak- fapoff- pak už je s tím pokoj nafurt

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

právě že ten sajrajt je nejdražší--možná je lepší ten FAP vyhodit, dělá to nějaká firma za cca 7000,myslím že nějak- fapoff- pak už je s tím pokoj nafurt

JJ koukal jsem na to www.fapoff.cz. Jde o to, ze auto je brachy a ten je na VS no proste student a tak resim jak to udelat. Ten FAP je na h...o ale je tam. Co me ale prekvapuje, ze ma 2001 a ma tam FAP. Ja ho na 406 nemel. Chapu, ze ho ma ta moje coz je 2005 ale 2001......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...