Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi poradit nějaké tlumící pláty za dobrou cenu, ale aby plnili svou funkci ??

A popřípadě jak dosáhnout nejlepšího výsledku vytlumení ;) po tom co mám nové radio a repro od Pioneeru tak slyším jak drnčí něco ve dvěřích při větším volume :nevim

Odesláno

Mně taky drnčí ve dveřích, ale myslím, že mi to hlavně dělá originální krytka reproduktorů, která je jen nacvaklá a není napevno. Koukni ještě na to, než něco koupíš ;)

Odesláno

Nerad se pletu, ale podle mě to dělá ten plastový bazmek, do kterého je reproduktor uchycený. Je potřeba to podlepit vhodným těsněním a následně natvrdo na vhodném místě přišroubovat plast na plech. Vytlumením se v tomhle případě nevyhnete rezonancím. :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mě to dělá to samý jako Grimxovi, zhruba pod klikou, koupil jsem takovej ten gumovej silikon na okna a tam kde to dosedá na plech to nanesu, nechám zaschnout a pak to snad bude v pohodě, kdyžtak dám pak vědět ;)

Odesláno

Tapacir som odzadu cely vystriekal viacerymi vrstvami spreju BODY 950 ... Je urceny na tlmenia ... Na plechu mam prelepene komplet vsetky diery platmi DYNAMAT ORIGINAL, ale tie uz asi nezozenes ... Ina so SINUS LIVE platmi to vytlmis tiez, troska na pecko sa s tym robi, ale su v dobre cene.. Tie platy som dal aj na vonkajsi plech vznutra ...

Zvuk sa citelne zlepsil a vybrovanie ziadne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...