Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sadu plastovych lemu na 5dver jsem videl v AUTOBESTu v Teplicich, chteli za ne asi 4,5t. Na vsechny 4 blatniky.

Je jeste moznost, dokonce levnejsi, vytahnout blatniky, nebo navarit - jdou pouzit treba lemy na Shade, jeden stoji tak 220. Pretmelit a striknout ...

Odesláno

No... uz jsem taky dneska dumal ze je uriznu v tom ohybu a navarim tam jiny, akorat jsem nevedel z ceho by tam sli, ale jestli ze Shade, tak by to bylo dobry :))

Olda: Nevim, jestli by se ty chromovy hodily zrovna nejvic k te me modre barve...Potrebuju to hlavne kvuli tem mym gumam, uz jsem zvedal napravu a mam udelany vetsi dorazy, protoze mi to jinak reze gumu, jak si dozadu sednou dva lidi, snad to nejak dobastlim..tedka jeste schanim nejakej hezkej nafuk na kapotu...

Odesláno

Ze Shade, tusim 120, to mam ja, rozsirene zadni blatniky, asi tak o 2 cm na kazde strane, vypada to dobre.

Jen celkova cena mohla byt trochu lepsi - klempirina a lakovna .. :mad: na to jsem si v garazi netroufl.

Samotne lemy staly 220 jeden, to se da experimentovat do aleluja.

Nafuk na kapotu na kterou stranu? Jeden mam :)

[Editován dne 28/10/04 snowboy]

Odesláno
Napsán autorem vikino

destiny: No jo, malicko :) Ale ja vetsinou stejne hnedka zase zmizim v dali, tak ze ten za mnou jednou setre a uz me nevidi...hehehe

No, s 1.8 GRD mizíš v dáli komu, pěším? :D Pardon... blbej vtip :P

Odesláno

Hele zkus lem ze 120ky ale vnitřní. vypadá líp než ten vnější. Já když mám na něčem dělat větší blatníky tak používám jedině vnitřní lemy zadních blatníků ze 120ky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...