vikino Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Nevíte někdo, kde sehnat na 205tku 5ti dveře plastový lemy? alespon zadní, lezou mi z toho kola 2,5cm...(( Policajtům se to moc nelíbí... Citovat
snowboy Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Sadu plastovych lemu na 5dver jsem videl v AUTOBESTu v Teplicich, chteli za ne asi 4,5t. Na vsechny 4 blatniky. Je jeste moznost, dokonce levnejsi, vytahnout blatniky, nebo navarit - jdou pouzit treba lemy na Shade, jeden stoji tak 220. Pretmelit a striknout ... Citovat
mk405 Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 A co třeba chromové lemy ty se dají sehnat určite za míň.mk:papa Citovat
olda Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 Ty chromový lemy nabízí v bazaru Hela.Jirka z Lovosic,koukal jsem na ně,vypadaj dobře. Citovat
vikino Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 No... uz jsem taky dneska dumal ze je uriznu v tom ohybu a navarim tam jiny, akorat jsem nevedel z ceho by tam sli, ale jestli ze Shade, tak by to bylo dobry ) Olda: Nevim, jestli by se ty chromovy hodily zrovna nejvic k te me modre barve...Potrebuju to hlavne kvuli tem mym gumam, uz jsem zvedal napravu a mam udelany vetsi dorazy, protoze mi to jinak reze gumu, jak si dozadu sednou dva lidi, snad to nejak dobastlim..tedka jeste schanim nejakej hezkej nafuk na kapotu... Citovat
snowboy Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 Ze Shade, tusim 120, to mam ja, rozsirene zadni blatniky, asi tak o 2 cm na kazde strane, vypada to dobre. Jen celkova cena mohla byt trochu lepsi - klempirina a lakovna .. na to jsem si v garazi netroufl. Samotne lemy staly 220 jeden, to se da experimentovat do aleluja. Nafuk na kapotu na kterou stranu? Jeden mam [Editován dne 28/10/04 snowboy] Citovat
vikino Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 No....na jakou stranu, ono by se dalo pohrat s tim jednim a dat ho kamkoliv, potrebuju udelat nadech na intercooler, co by jsi za nej chtel? Citovat
destiny Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 nejen policajtům se to nelíbí Mě by se taky asi nelíbilo jet v dešti za Tebou. 2,5cm už je docela dost a musíš asi pořádně za mokra cákat na auta za Tebou, ne? Citovat
vikino Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 destiny: No jo, malicko Ale ja vetsinou stejne hnedka zase zmizim v dali, tak ze ten za mnou jednou setre a uz me nevidi...hehehe Citovat
Luger Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Napsán autorem vikino destiny: No jo, malicko Ale ja vetsinou stejne hnedka zase zmizim v dali, tak ze ten za mnou jednou setre a uz me nevidi...hehehe No, s 1.8 GRD mizíš v dáli komu, pěším? Pardon... blbej vtip Citovat
Honza Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Hele zkus lem ze 120ky ale vnitřní. vypadá líp než ten vnější. Já když mám na něčem dělat větší blatníky tak používám jedině vnitřní lemy zadních blatníků ze 120ky. Citovat
vikino Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 tak schvalne vyzkousim... Luger: Ono 1,8TD trosku jede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.