siskin Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Pani, rad by som sa Vas spytal ci origo radio RD3 ma nejaku funkciu na zosilnenie signalu prave pocuvaneho radia, alebo automaticke preladenie sa na najsilnejsi signal prave pocuvaneho radia. Neviem presne ako sa vola ta funkcia, ale ked cestujem dlhsie trasy tak musim rucne preladovat radio na inu frekvenciu prave pocuvanej rozhlasovej stanice. Nieco sa mi mari ze takato funkcia v bezne kupovanych radiach je, ale ci je to aj v origi ? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Je to funkcia AF - alternate frequencies. RDS je všeobecne systém prenosu dát rádiom a AF je jednou jeho aplikáciou, podobne TA, PTY atď. Citovat
siskin Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 a vies mi povedat ci RD3 ma tuto funkciu ? Ja to tam nejako neviem najst,... Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Takže predsa len to v Peugeote nazvali RDS [upravil dne 21.6.2010 AnotherOne] Citovat
siskin Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 hups,... myslim, ze RDS mam zapnute, ale nejako sa mu tie frekvencie nechce vyhladavat, sajze Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Možná je problém v tom, že to ta stanice musí podporovat (viz. manuál od AnotherOne - (RDS)). Zkus naladit jinou. Citovat
siskin Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 no budem to musiet vyskusat,... aj ked asi by som najradsej vymenil cele radio za ine,... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.