Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ono tie vlakna sa ti mozu zdat dobre, zvyknu sa prepalit v strede kde ich drzi ten pliesok alebo co tam je-su jednovlaknove...a ledky som dal do tych patic v serri s odporom aby zniesli 12-14V

Odesláno

No tak dobre dám tam rovno ten LED pásik. Dufam že mi niekto poradí kde ho najbližšie zohnať? Nové Mesto, Trenčín alebo internet. A tie pásiky sú rovno 12 voltove?

Odesláno

Ahoj ak chces ten display mamplnograficky monochromaticky za 40e aj s obalom. stači nasadiť a ide. krasne čitatelny posledny model z 2007 rocnika. verzia CAN CAN

Odesláno

Inak odporucam pri odpajani PP od konektora odpojit aj baterku...lebo aspon mne ked som davnejsie menil ziarovky, a odpojil som pp od konektora, tak sa mi rozsvietil dispaly klimy...a v elektronike v paluubovke som pocul rozne cvakania, a pukania...takze vzdy ked som robil nieco z pp a potreboval som ho odpojit od konektora, tak som pred tym odpajal baterku.

Odesláno

Mam to iste..ked mi na ten display pali slniecko tak sa mi akoby rozpija a niektore cisla vydno hodne slabo. Ked sa auto ale vyklimuje tak sa to vrati a je to vsetko znovu OK. terz to pre istotu vzdy zakryvam tou reflexnou foliou...pride mi ze to trochu pomaha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...