Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem myslel ze se mi auti bude libit vic bez zadnich napisu peugeot, ale po par dnech ( kdy mi uz vicero lidi stihlo rict ze to vypada jako po bouracce) si tim uz nejsem uplne jistej. zkusil jsem rychle nafotit par variant, ale vypada to ze se vratim k origu. co vy na to, ktera verze se vam libi nejvic?:myslim:D

1.origo

Odesláno

mě se to zdá celkem gut :) Taky mám nápis takhle uprostřed :)

Líbí se mi ta verze s písmenama dál od sebe. Ale z tohohle úhlu (to bude asi fotkou) to vypadá jak kdyby to nebylo uplně uprostřed.

Odesláno

to je mozny ze to neni presne, jen jsem to tam narychlo poskladal z kouskem podlepene izolepy.

jinak muzete dat i jine navrhy popr fotky vasich aut pro inspiraci.

k te treti verzi, napadlo me jeste hodit za to i napis 406 nad ti spz..

Odesláno

Když sem auto koupil,tak to bylo bez popisu.Všiml sem si toho až na druhý den a tak by to nejspíš i zůstalo,ale po tom co mě políbil prdel fiat scudo tak se mě v servise ptal jestli to tam chcu a moje drahá polovička řekla že to tam chce.Tak to tam mám a zdá se pěknější.

Odesláno

A co verze jako origo- po stranách jen dát ten nápis dolů nad tu spodní lištu dveří a vyměnit lva za toho velkého? :myslim

Prostě takhle jen si s tím víc pohrát. :D

maspo.jpg

[upravil dne 20/6/10 BoneDaddy]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

A co verze jako origo- po stranách jen dát ten nápis dolů nad tu spodní lištu dveří a vyměnit lva za toho velkého? :myslim

Prostě takhle jen si s tím víc pohrát. :D

maspo.jpg

[upravil dne 20/6/10 BoneDaddy]

myslis dole jak to maji sedany? to jsem zkusil a ani jsem to nyfotil, vypadalo to dost divne. kdyby jsi mel fotku jak to myslis

Odesláno
Původně zaslal: a.l.k.a

cece jsi rychlesji :D

Rychlejší ale mám to jak prase. :D Neumím s tím kreslením moc. :aut

Jo, jako to mají sedany. Já bych se toho vůbec nebál. Podle mě na tom mém obrázku hodně zkresluje to jak je vše hranaté a jinak barevné. Kdyby to bylo tak hezky udělané jako to máš na svých obrázcích tak by to bylo o hodně lepší si myslím.

Odesláno
Původně zaslal: Dano406

Když sem auto koupil,tak to bylo bez popisu.Všiml sem si toho až na druhý den a tak by to nejspíš i zůstalo,ale po tom co mě políbil prdel fiat scudo tak se mě v servise ptal jestli to tam chcu a moje drahá polovička řekla že to tam chce.Tak to tam mám a zdá se pěknější.

no me prislo ze to origo docela rusi linie vozu (svetla-okno,zadni boky..) ze tam pak zanika to rozsireni

Odesláno

Za me verze 4. the best. O tom sirokym napisu jsem taky premyslel...to se mi libi. U me, ale asi vyhraje verze bez znaku, jenom musim vymyslet nejjednodussi zpusob jak zakrych diry po origo znaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...