Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Muzete mi dat nekdo ,nejlepe conejvic z vas radu na co si dat POZOR ,chci koupit pritelkyni P 207 r.v 2006 az 07 ,tak co si mam pohlidat. Diky vsem

Guest mischko11
Odesláno

jassne AAA NNNebrat,cize skor 1.4 8v slabucky no ako presuvadlo to staci, a na 207 mno zamok zadnych dveri problem a klepkanie zozadu vdaka nemu :bacha a problem s motorom skoro ziadne problemy,cize celkom fajn kupa ,pokial by si jej necel kupit nejaku Le Manku alebo podobnu vybavu :super

[upravil dne 20/6/10 mischko11]

Odesláno

1.4 8V je v pohodě. Na běžný ježdění úplně stačí a táhne už odspodu,takže ho nemusíš honit do otáček. Spotřeba taky v pohodě. Není to na závodění, na to si tady kolegové kupujou gt a podobně :)

Odesláno

Šel bych do motoru 1,4 16V, mám zkušenosti i s 8V, ten je slabší a žere skoro stejně (po městě). Nějaké velké závady mě nenapadají, snad jenom že origo brzdové desky od výroby zvládnou při městském provozu 25.000 km potom je potřeba je vyměnit, zámek v kufru občas zlobí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...