MHS Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 zdravim mam dotaz nedavno sem resil problem s airbagem a cvakani ve volantu zjistil sem ze to je pretrhana COM paska..ND je docela drahy na netu sem nasel cely ten prepinac s tema packama z 206 bude mi pasovat jen ten COM na 307?budu to uset nejak sladit s diagnostikou? [upravil dne 16/7/10 MHS] Citovat
shark734 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 v prvom rade musi mat vsetky funkcie ako mas ty, senzor dazda, automaticke rozsvietenie po zotmeni a podobne...pripadne rovnake oznacenie ale neverim ze by to pasovalo Citovat
MHS Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 jde mi jen o tu pasku com co je k bagum.proste bych jen premenil ty šneky,mam pretrhanou pasku COM,nechci mnenit ty packy a podobne Citovat
shark734 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 tak v tom pripade by to malo pasovat Citovat
MHS Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 taky si to prave myslim ale clovek nikdy nevi,nebudu muset to nejak sladit s diagnostikou nebo to jen bezproblemu vymnenim. Citovat
shark734 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 to je iba kabel, maximalne tak budes muset vymazat chybu airbagu a mozno sa zmaze sama Citovat
Guest SB Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Nemusíš nič nastavovať, stačí vymeniť kábel a je to. už som to menil - žiaden problém Citovat
MHS Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 ted me napada jak si ten kabel vymnenil kdyz je to na konci spojeny ktomu krytu?jde to oddelat? [upravil dne 19/6/10 MHS] Citovat
MHS Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 no ten COM z te 206tky mi teda nevysel nasel sem z 307 ale tvarove vypada jinak nez ten muj a taky ma cernou pasku u airbagu pro srovnani mohu dat i foto,ale potreboval bych vedet mam na svem comu i tempomat, packu na ovladani radia, klasickce 2 packy na ovladani steracu a svetel.ted newim kdyz koupim ten COM s ti jinym tvarovanim a cernou paskou zda mi to bude pasovat.uvazoval sem ze bych ten svuj com vykuchal a dal do toho noveho ktery chci koupit abych mel ty stejne funkce co predtim.laicky rečeno chci tu zelenou desku dat do toho noveho COMU abych mel stejne funkce+zbavil se problemu s mou zavadou pretrhnuta paska proto mi sviti kontrolka bagu.dale bych se chtel zeptat jestli toto vse ma cenu delat mam com viz prni obrazek akorat mam jeste packu tempomat a ovladani radia,na fotce 2je com ktery bych koupil.taky newim proc ten com z fotky 2 je z auta ktere bylo vyrobeno 2003 s funkcemi jako soenzor deste a podobne vypada takovy novejsi nez ten muj co mam z 307 vyrobene 2006 dik za rady [upravil dne 26/6/10 MHS] Citovat
kobr Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: MHS no ten COM z te 206tky mi teda nevysel nasel sem z 307 ale tvarove vypada jinak nez ten muj a taky ma cernou pasku u airbagu pro srovnani mohu dat i foto,ale potreboval bych vedet mam na svem comu i tempomat, packu na ovladani radia, klasickce 2 packy na ovladani steracu a svetel.ted newim kdyz koupim ten COM s ti jinym tvarovanim a cernou paskou zda mi to bude pasovat.uvazoval sem ze bych ten svuj com vykuchal a dal do toho noveho ktery chci koupit abych mel ty stejne funkce co predtim.laicky rečeno chci tu zelenou desku dat do toho noveho COMU abych mel stejne funkce+zbavil se problemu s mou zavadou pretrhnuta paska proto mi sviti kontrolka bagu.dale bych se chtel zeptat jestli toto vse ma cenu delat mam com viz prni obrazek akorat mam jeste packu tempomat a ovladani radia,na fotce 2je com ktery bych koupil.taky newim proc ten com z fotky 2 je z auta ktere bylo vyrobeno 2003 s funkcemi jako soenzor deste a podobne vypada takovy novejsi nez ten muj co mam z 307 vyrobene 2006 dik za rady [upravil dne 26/6/10 MHS] Velice dobře se čte tvůj článek. Kdyby jsi aspoň nechával mezeru mezi větou a věta začíná velkým písmenem, i na Slovensku. Nebo že by modernizovali a v rámci úspory místa na papíru a inkoustu začínali větu malými písmeny? Citovat
MHS Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 mas tam tecky a carky to ti nestaci?promin nechce se mi prepinat na velke pismena proste to tam nacvakam a je [upravil dne 26/6/10 MHS] Citovat
kobr Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: MHS mas tam tecky a carky to ti nestaci?promin nechce se mi prepinat na velke pismena proste to tam nacvakam a je [upravil dne 26/6/10 MHS] Tak kurva, nechávej za tečkou mezeru, do prdele. Anebo si tu pište jak prasata tak tu zrovna pište jak na telefonu SMS [upravil dne 26/6/10 kobr] Citovat
MHS Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 hele nechapu proc se tady rozčilujes je to snad kazdyho vec jak pise,kdyz ti to vadi tak to je tvuj problem,nevim proc tady resime jestli za teckou pisu velkke pismeno nebo ne Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Nedavno jsem menil COM kvuli pacce smerovek, ktera je dost vybehana. Mam tedy jeden COM na nahradni dily. Ma to aut. sterace, radio, tempomat, central na dalku, aut. svetla. Prehozeni plosnaku myslim neni problem. Proc vypada tvuj COM na 307 jinak netusim Citovat
MHS Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: Ludweek Nedavno jsem menil COM kvuli pacce smerovek, ktera je dost vybehana. Mam tedy jeden COM na nahradni dily. Ma to aut. sterace, radio, tempomat, central na dalku, aut. svetla. Prehozeni plosnaku myslim neni problem. Proc vypada tvuj COM na 307 jinak netusim a jaky mas COM?mas i foto? Citovat
Hafan007 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: MHS no ten COM z te 206tky mi teda nevysel nasel sem z 307 ale tvarove vypada jinak nez ten muj a taky ma cernou pasku u airbagu pro srovnani mohu dat i foto,ale potreboval bych vedet mam na svem comu i tempomat, packu na ovladani radia, klasickce 2 packy na ovladani steracu a svetel.ted newim kdyz koupim ten COM s ti jinym tvarovanim a cernou paskou zda mi to bude pasovat.uvazoval sem ze bych ten svuj com vykuchal a dal do toho noveho ktery chci koupit abych mel ty stejne funkce co predtim.laicky rečeno chci tu zelenou desku dat do toho noveho COMU abych mel stejne funkce+zbavil se problemu s mou zavadou pretrhnuta paska proto mi sviti kontrolka bagu.dale bych se chtel zeptat jestli toto vse ma cenu delat mam com viz prni obrazek akorat mam jeste packu tempomat a ovladani radia,na fotce 2je com ktery bych koupil.taky newim proc ten com z fotky 2 je z auta ktere bylo vyrobeno 2003 s funkcemi jako soenzor deste a podobne vypada takovy novejsi nez ten muj co mam z 307 vyrobene 2006 dik za rady [upravil dne 26/6/10 MHS] Velice dobře se čte tvůj článek. Kdyby jsi aspoň nechával mezeru mezi větou a věta začíná velkým písmenem, i na Slovensku. Nebo že by modernizovali a v rámci úspory místa na papíru a inkoustu začínali větu malými písmeny? Vy ste obaja z Čiech alebo sa nemýlim ? ? ? A pred spojkou sa čiarrka nedáva . . . Citovat
jofo Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 :xvulNo je pravda ze je to napisane tak vseliako. Aj ja niekedy pisem ako prasa, hlavne ked sa ponahlam. Ale aj tak by sme mali riesit problem a nie kto ako pise, lebo dopadneme ako na jednom fore autobazar.eu kde kym sa dozvies odpoved na svoj problem tak ta najskor vsetci utlcu a ponizia a ukazu ti aky si chudak a ten co maj najviacej prispevkov tak je king. Citovat
MHS Odesláno 15. červenec 2010 Autor Odesláno 15. červenec 2010 tak COM mam uz doma je to z 307 a je to stejny typ,stejne tvarovani. Znacka je to DELPHI akorat je to z roku 2002 ja mam 2006. Takze svuj com se vykuchal tak ze sem vytahl tu zelenou kartu s tema čipama a podobne nebo jak se tomu rika(zakladni deska) a vrazil sem to do toho noveho COM,vše funguje jak ma ale, nemuzu zapojit cerny konektor k airbagum , Ten cerny konektor ma jine tvarovani, chtel sem ho ze sveho COMU vyndat jenomze je oddeleny a prisroubovany k hornimu krytu s dalsi malou zelenou destickou. Proto sem chtel zkusit do toho cerneho konektoru vypilovat drazku aby mi sedl. Jenomže nevi zda pri zapojeni bude vse v poradku. Myslim si ze asi zamerne ten konektor je jiny, ale to fakt netusim mohu to tedy takdle udelat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.