Qcko Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Ma prava poloos (niekde okolo diferaku) na P206 (motor 1.6 benzin) nejaku pruzinku, ktora sa moze zlomit, poskodit, alebo sposobit pukanie pri toceni kolesom? Diky za odpovede, obrazok zo serviceboxu by potesil, ak tam take nieco je:super Citovat
Qcko Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Som, ale praveze o nicom takom neviem, vymenil som kamaratovi predne ramena, capy, stabilizatory, bol dnes na geometrii a tam mu povedali, ze pri toceni pravym kolesom mu tam nieco puka (ako keby preskakuje) a povedali mu ze to robi pruzinka ktora je niekde v diferaku, len o nicom takom neviem, teda aspon u Peugeotu nie, tak ci ma niekto skusenost:myslim Citovat
Pepito Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Mě se stalo při výměně tlumiču,že jsem nechtíc povytáhl poloosu(pravou) a při prvním rozjezdu jsem také zaslechl lupání tak jsem poloosu vytáhl celou a je tam tlačná pružina a byla na dva kusy.Při tom povytažení se stalo to,že pružina opustila své místo a zpříčila se a při rozjezdu se zlomila Nahradil jsem ji jinou,podobnou a zatím drží,ale sháním druhou poloosu a i tu pružinu. Citovat
Qcko Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Aha, diky moc, to som potreboval vediet:super Citovat
pastorek Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Toto si hľadal? [upravil dne 18/6/10 pastorek] Citovat
Pepito Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Pastorek:na tom schématu není vůbec vidět ta pružina,měla by být mezi poloosou a tzv.kameny nebo jak se tomu říká Citovat
dobrmik Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 tohle se mi stalo taky......pak povyjela poloosa a tisícihran byl fuč.... Citovat
Pepito Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: pastorek A tá položka J je čo? aha,tak tu jsem jaksi přehlédl To bude ona Citovat
Guest xmilos Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Tak konecne som pochopil, akoze to ta poloos drzi v prevodovke. Som menil gufero (zase to ale tecie) a nevidel som pooistny kruzok. Ono podla vsetkeho tato pruzina tlaci na klb a pritlaca ho aby necestoval v prevodovke. Zda sa, ze ona pruzinka je nachylna na prasknutie, ale je dost potrebna, inak dochadza k skodam. Citovat
durino666 Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 kde ste kupili tu pruzinu ? dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.