Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P206 1.6 - prava poloos --> PRUZINKA?

Recommended Posts

Odesláno

Ma prava poloos (niekde okolo diferaku) na P206 (motor 1.6 benzin) nejaku pruzinku, ktora sa moze zlomit, poskodit, alebo sposobit pukanie pri toceni kolesom? Diky za odpovede, obrazok zo serviceboxu by potesil, ak tam take nieco je:super

Odesláno

Som, ale praveze o nicom takom neviem, vymenil som kamaratovi predne ramena, capy, stabilizatory, bol dnes na geometrii a tam mu povedali, ze pri toceni pravym kolesom mu tam nieco puka (ako keby preskakuje) a povedali mu ze to robi pruzinka ktora je niekde v diferaku, len o nicom takom neviem, teda aspon u Peugeotu nie, tak ci ma niekto skusenost:myslim

Odesláno

Mě se stalo při výměně tlumiču,že jsem nechtíc povytáhl poloosu(pravou) a při prvním rozjezdu jsem také zaslechl lupání tak jsem poloosu vytáhl celou a je tam tlačná pružina a byla na dva kusy.Při tom povytažení se stalo to,že pružina opustila své místo a zpříčila se a při rozjezdu se zlomila :bojim

Nahradil jsem ji jinou,podobnou a zatím drží,ale sháním druhou poloosu a i tu pružinu.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konecne som pochopil, akoze to ta poloos drzi v prevodovke. Som menil gufero (zase to ale tecie) a nevidel som pooistny kruzok. Ono podla vsetkeho tato pruzina tlaci na klb a pritlaca ho aby necestoval v prevodovke. Zda sa, ze ona pruzinka je nachylna na prasknutie, ale je dost potrebna, inak dochadza k skodam.

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...