207James Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Zdarec, sehnal jsem zadní faceliftové světla na 207 a ten borec prodává ještě jedny, mají nějakou malou prasklinku, prý nejde skoro vidět ale dá je za malou cenu. Vím, že tady není inzerce, ale v inzerci se to lehce ztratí a byl tady o ně zájem. Tady je na něho mail: flyer77@seznam.cz ilustrativní fotky jsou tady: http://aukro.cz/item1083081655_zadni_svetlo_l_p_peugeot_207_face_s_led_diodami.html Pro bližší info ho kontaktujte. Citovat
buga Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 tak to je az moc lacne.... okolo 30eur...hm, az moc lacne Citovat
207James Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: buga tak to je az moc lacne.... okolo 30eur...hm, az moc lacne Tak beru to tak, že má stoprocentní hodnocení prodává jenom světla a má prodaných 114 světel. Citovat
vanhalf Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 No vsetko pekne ale ta cena je len za 1 svetlo, pise to tam Citovat
207James Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: vanhalf No vsetko pekne ale ta cena je len za 1 svetlo, pise to tam Ještě nee, teprve včera je posílal, nakonec to vyšlo na 1540,-Kč vč. pošty. Sháněl jsem tyto světla hlavně pro, že ty předfaceliftové jsou celé červené, tyto mají alespoň ten bílý pruh naspodu a navíc mají LED diody. Citovat
buga Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: 207James Původně zaslal: vanhalf No vsetko pekne ale ta cena je len za 1 svetlo, pise to tam Ještě nee, teprve včera je posílal, nakonec to vyšlo na 1540,-Kč vč. pošty. Sháněl jsem tyto světla hlavně pro, že ty předfaceliftové jsou celé červené, tyto mají alespoň ten bílý pruh naspodu a navíc mají LED diody. no jo dobre to vypadaj!!! uvidis Citovat
ijozef Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Od toho pána mám tie svetlá na aute už rok. Odvtedy s ním aj spolupracujem, nakoľko svetla nezasiela do zahraničia /včetne SR/. Ja ich v ČR na pošte preberiem a prepošlem ďalej v SR. Svetlá sú lacné-aj s poštovným cca 4O€ /kus! Záleží aký je kurz koruny. V Peugeote vyjdu na 129€/kus. Sú tam menšie škrabančeky,ale s pastou sa dajú perfektne vyleštiť. Pohľad -keď sú na aute - stojí za to. Citovat
Ferlo Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Dajte niekto foto, ako vypadaju na aute. Vedel by som si predstavit aj krajsie, ale je celkom dobra cena. Citovat
pipistrel Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 ferlo vyzeraju pekne. a hlavne pekne svietia Citovat
buga Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: Ferlo Dajte niekto foto, ako vypadaju na aute. Vedel by som si predstavit aj krajsie, ale je celkom dobra cena. nevidel si u mna ? ja mam, mozem ti aj ukazat v BA Citovat
207James Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Tak dneska světla dorazily, nemají žádné prasklinky nebo škrábance, ale mají čmouhy po návštěvách myčky. Zítra je zkusím dát na auto, ale vypadají, že nejsou na 207CC. Teď už jenom zjistím, čím co nejlépe rozleštit čmouhy. Citovat
ijozef Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 XERAPOL - najlepšie na škrabance na svetlách - odskúšané osobne! Citovat
207James Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Tak jsem to zkusil trochu přeleštit, vzal jsem na to Korrek Cleaner, je to finská autokosmetika, škoda že ji už prodává jenom ABH Praha http://www.abh.cz/autokosmetika, jinou autokosmetiku nepoužívám. Světlo vypadá jak nové krom jednoho nebo dvou menších škrábanců (cca 2cm), které jsou trochu hlubší, ale myslím, že po dalším přeleštění se ztratí, druhé světlo jsem nechtěl leštit kdyby to náhodou byly světla z CC:D, abych to tomu týpkovi nevrátil přeleštěné a nic bych z toho neměl. XERAPOL možná použiju, když ty hlubší škrábance nepůjdou dolů, díky za radu. [upravil dne 21/6/10 207James] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.