Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, sehnal jsem zadní faceliftové světla na 207 a ten borec prodává ještě jedny, mají nějakou malou prasklinku, prý nejde skoro vidět ale dá je za malou cenu. Vím, že tady není inzerce, ale v inzerci se to lehce ztratí a byl tady o ně zájem. Tady je na něho mail: flyer77@seznam.cz ilustrativní fotky jsou tady: http://aukro.cz/item1083081655_zadni_svetlo_l_p_peugeot_207_face_s_led_diodami.html

Pro bližší info ho kontaktujte.

Odesláno
Původně zaslal: buga

tak to je az moc lacne.... okolo 30eur...hm, az moc lacne :o

Tak beru to tak, že má stoprocentní hodnocení prodává jenom světla a má prodaných 114 světel.

Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

No vsetko pekne ale ta cena je len za 1 svetlo, pise to tam

Ještě nee, teprve včera je posílal, nakonec to vyšlo na 1540,-Kč vč. pošty. Sháněl jsem tyto světla hlavně pro, že ty předfaceliftové jsou celé červené, tyto mají alespoň ten bílý pruh naspodu a navíc mají LED diody.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Původně zaslal: vanhalf

No vsetko pekne ale ta cena je len za 1 svetlo, pise to tam

Ještě nee, teprve včera je posílal, nakonec to vyšlo na 1540,-Kč vč. pošty. Sháněl jsem tyto světla hlavně pro, že ty předfaceliftové jsou celé červené, tyto mají alespoň ten bílý pruh naspodu a navíc mají LED diody.

:) no jo dobre to vypadaj!!! uvidis :aut

Odesláno

Od toho pána mám tie svetlá na aute už rok. Odvtedy s ním aj spolupracujem, nakoľko svetla nezasiela do zahraničia /včetne SR/. Ja ich v ČR na pošte preberiem a prepošlem ďalej v SR. Svetlá sú lacné-aj s poštovným cca 4O€ /kus! Záleží aký je kurz koruny.

V Peugeote vyjdu na 129€/kus.

Sú tam menšie škrabančeky,ale s pastou sa dajú perfektne vyleštiť. Pohľad -keď sú na aute - stojí za to.

Odesláno
Původně zaslal: Ferlo

Dajte niekto foto, ako vypadaju na aute. Vedel by som si predstavit aj krajsie, ale je celkom dobra cena.

nevidel si u mna ? ja mam, mozem ti aj ukazat v BA :)

Odesláno

Tak dneska světla dorazily, nemají žádné prasklinky nebo škrábance, ale mají čmouhy po návštěvách myčky. Zítra je zkusím dát na auto, ale vypadají, že nejsou na 207CC. Teď už jenom zjistím, čím co nejlépe rozleštit čmouhy.

Odesláno

Tak jsem to zkusil trochu přeleštit, vzal jsem na to Korrek Cleaner, je to finská autokosmetika, škoda že ji už prodává jenom ABH Praha http://www.abh.cz/autokosmetika, jinou autokosmetiku nepoužívám. Světlo vypadá jak nové krom jednoho nebo dvou menších škrábanců (cca 2cm), které jsou trochu hlubší, ale myslím, že po dalším přeleštění se ztratí, druhé světlo jsem nechtěl leštit kdyby to náhodou byly světla z CC:D, abych to tomu týpkovi nevrátil přeleštěné a nic bych z toho neměl. XERAPOL možná použiju, když ty hlubší škrábance nepůjdou dolů, díky za radu.:super

[upravil dne 21/6/10 207James]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...