peter.horsky Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Zdravím Vás, mám problém s 206 2.0HDi (66kW), rok výroby 2000, najazdené cca 140 000km. Pri jazde sem tam citeľne klesne výkon - asi najčastejšie pri akcelerácii... V tom momente auto začne dosť dymiť (čierny dym). V čom by mohol byť problém? Dik za pomoc... [upravil dne 17/6/10 peter.horsky] Citovat
max_payne Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Aku naftu pouzivas? kedy si menil paliv. filter? V akom stave mas turbo? Zajdi s tym na diag Citovat
peter.horsky Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Naftu Shell, alebo Slovnaft - podľa toho čo je na okolí keď potrebujem natankovať . Filter som menil asi pred rokom, ke+d som mal pokazenú váhu vzduchu a fešáci v autorizovanom servise mi problém akože \"vyriešili\" výmenou toho filtra. Stav turba neviem posúdiť - skôr som myslel, že by to mohol byť pokazený EGR ventil... Citovat
Chepp Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 zkus procistit vahu vzduchu... vstriky? egr byhc rekl ze neee... Citovat
Guest SB Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Skôr to robí váha vzduchu skus ju odpojiť a porovnaj chod motora bez nej a s nou Citovat
peter.horsky Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: SB Skôr to robí váha vzduchu skus ju odpojiť a porovnaj chod motora bez nej a s nou Takže som odpojil váhu vzduchu a auto ide ako vymenené. Problém sa nevyskytol ani raz (spravil som asi cca 100Km) a celkovo sa mi zdá že lepšie reaguje a má vyšší výkon... Chcem sa spýtať, či teraz môžem dočasne jazdiť bez nej (kým nezoženiem novú), alebo ju tam mám zapojiť aj keď je pokazená. Dík za radu. P. Citovat
foxo Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 to je zaujimave, jak je to s funkcnosti vahy. Nekumu to jede lepsi bez vahy, nekomu to bez vahy hadze do nouzaku, nekomu to jede rovnako s vahou jako i bez ni... Kdo se v tom ma vyznat??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.